Ο σκοτεινός κόσμος των αναβολικών: Δύο συλλήψεις για χιλιάδες παράνομα σκευάσματα αξίας δεκάδων χιλιάδων ευρώ [εικόνα] - iefimerida.gr

Ο σκοτεινός κόσμος των αναβολικών: Δύο συλλήψεις για χιλιάδες παράνομα σκευάσματα αξίας δεκάδων χιλιάδων ευρώ [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αυξημένοι είναι οι έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ. αναφορικά με το κύκλωμα παράνομης εμπορίας και κατοχής αναβολικών στην Ελλάδα έπειτα από τη διπλή δολοφονία στη Μάνη που έριξε λίγο φως σε αυτές τις υποθέσεις.Την Τετάρτη αστυνομικοί του Τ.Α. Κορυδαλλού και της Ο.Π.Κ.Ε. συνέλαβαν δύο Ελληνες 37 και 29 ετών αντίστοιχα οι οποίοι κατηγορούνται για παράβαση του νόμο «περί εξωσχολικού, επαγγελματικού αθλητισμού».

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3.200 δισκία και 440 φιαλίδια αναβολικών καθώς και 74.295 ευρώ

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε κατάστημα εμπορίας συμπληρωμάτων διατροφής στον Κορυδαλλό, ιδιοκτησίας του 37χρονου και στο οποίο απασχολείτο ως υπάλληλος ο 29χρονος, καθώς και στην οικία του 37χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

Ο σκοτεινός κόσμος των αναβολικών: Δύο συλλήψεις για χιλιάδες παράνομα σκευάσματα αξίας δεκάδων χιλιάδων ευρώ [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ