Το πλαστό 500άρικο της Ρούμπι, πρωταγωνίστριας των μπούγκα-μπούγκα πάρτι του Μπερλουσκόνι, που αναστάτωσε τη Μύκονο [βίντεο] - iefimerida.gr

Το πλαστό 500άρικο της Ρούμπι, πρωταγωνίστριας των μπούγκα-μπούγκα πάρτι του Μπερλουσκόνι, που αναστάτωσε τη Μύκονο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αφού αναστάτωσε την Ιταλία, η 21χρονη σήμερα Μαροκινή Καρίμ Ελ Χαχρούγκ, πέτρα του σκανδάλου Ρούμπιγκέιτ και πρωταγωνίστρια των μπούγκα-μπούγκα πάρτι του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ήρθε να αναστατώσει και τη Μύκονο.

Η 21χρονη περνά τις διακοπές σε βίλα της Μυκόνου μαζί με την δύο ετών κόρη της και εκτός από τον ήλιο και τη θάλασσα θέλησε να απολαύσει και τις... περιποιήσεις ενός ινστιτούτου αισθητικής το οποίο επισκέφθηκε προκειμένου να φτιάξει τα νύχια της.

Τα προβλήματα άρχισαν όταν η καλλονή Μαροκινή έφθασε στο ταμείο. Η 21χρονηβγαλε ένα χαρτονόμισμα των 500 ευρώ για να πληρώσει. Ομως το ινστιτούτο δεν διάθετε μηχάνημα για τον έλεγχο της γνησιότητάς του και ο υπεύθυνος πρότεινε στην Ρούμπι να πάει να το «χαλάσει». Ετσι και έγινε. Η Ρούμπι, συνοδευόμενη από μια φίλη της, αφού εισήλθε σε δυο-τρία καταστήματα και αποχώρησε άπραγη, κατέληξε σε υποκατάστημα μεγάλης αλυσίδας σούπερ μάρκετ στον Ορνό.

Οταν έφτασε στο ταμείο, ο ιδιοκτήτης πέρασε το χαρτονόμισμα από τον ειδικό ανιχνευτή και διαπίστωσε ότι ήταν πλαστό. Οπως αναφέρει το Mykonos live TV λόγω και του σκούρου χρωμάτος του δέρματος της Ρούμπι την πέρασε για Ρομά και νομίζοντας ότι προσπάθησε να τον εξαπατήσει της επιτέθηκε γεμάτος θυμό. Ακολούθησαν φωνές από την πλευρά της 21χρονης και απειλές για μήνυση προς τον ιδιοκτήτη. Τελικά, ύστερα από λίγη ώρα και αφού δόθηκαν εκατέρωθεν οι απαραίτητες εξηγήσεις, τα πνεύματα ηρέμησαν και οι εμπλεκόμενοι στο παρά πέντε γλίτωσαν το αστυνομικό τμήμα.

Δείτε την Ρούμπι την ώρα που πηγαίνει στο ινστιτούτο αισθητικής:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ