Το καινούργιο Mazda MX-5 αποκαλύφθηκε - iefimerida.gr

Το καινούργιο Mazda MX-5 αποκαλύφθηκε

Το καινούργιο Mazda MX-5 αποκαλύφθηκε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πιο σημαντικό ρόουντστερ των τελευταίων δεκαετιών έχει πλέον καινούργια γενιά, καθώς μετά από μια μεγάλη περίοδο κυοφορίας η Mazda έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες και τα αρχικά στοιχεία για το νέο της MX-5.

Το οποίο είναι πιο μικρό σε σχέση με αυτό που γνωρίζουμε –κατά 105 χιλιοστά- και διαθέτει πιο επιθετική εμφάνιση με χαρακτηριστικούς προβολείς, ενώ οι αναλογίες είναι οι κλασικές, με μεγάλο καπό και μικρό πίσω μέρος.

Στο εσωτερικό έχουν μεν διατηρηθεί τα γνωρίσματα του μοντέλου, μεταξύ αυτών και τα μονοκόμματα καθίσματα, αλλά κατά τα άλλα η εικόνα είναι αναβαθμισμένη και ιδιαίτερα σύγχρονη, χάρη και στην οθόνη στην κεντρική κονσόλα. Παράλληλα η έστω και μικρή αύξηση του μεταξονίου (1,5 εκατοστά) έχει βελτιώσει ελαφρώς την άνεση των δύο επιβατών.Οι κινητήρες είναι δύο ατμοσφαιρικοί βενζίνης με 1.600 και 2.000 κυβικά, με 130 και 160 ίππους αντίστοιχα, που έχουν να κινήσουν λιγότερα από 1.000 κιλά, γεγονός που εγγυάται και καλές επιδόσεις και fun to drive.

Το τελευταίο πρέπει εν μέρει να αποδοθεί και στην ιδανική, 50:50, κατανομή βάρους στους δύο άξονες.Η πρεμιέρα του νέου Mazda MX-5 θα γίνει στο Παρίσι, ενώ οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν το επόμενο καλοκαίρι.

Το καινούργιο Mazda MX-5 αποκαλύφθηκε | iefimerida.gr 0
Το καινούργιο Mazda MX-5 αποκαλύφθηκε | iefimerida.gr 1
Το καινούργιο Mazda MX-5 αποκαλύφθηκε | iefimerida.gr 2
Το καινούργιο Mazda MX-5 αποκαλύφθηκε | iefimerida.gr 3
Το καινούργιο Mazda MX-5 αποκαλύφθηκε | iefimerida.gr 4
Το καινούργιο Mazda MX-5 αποκαλύφθηκε | iefimerida.gr 5
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αυτοκίνητο χαρακτηριστικά roadster Mazda MX5
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ