Σκουρλέτης: Το πρώτο πράγμα που θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η κατάργηση του Μνημονίου - iefimerida.gr

Σκουρλέτης: Το πρώτο πράγμα που θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η κατάργηση του Μνημονίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη διαβεβαίωση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα αρχίσει από την κατάργηση του Μνημονίου έδωσε το πρωί της Πέμπτης ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Πάνος Σκουρλέτης.

«Να κάτσουμε να κάνουμε τι; Τι να συζητήσουμε; Ο κ. Χαρδούβελης είπε ότι δεν συζητάμε πολιτικά με αυτούς τους ανθρώπους. Δεν υπάρχει περίπτωση ο ΣΥΡΖΙΑ να μην ξεκινήσει με την κατάργηση του Μνημονίου», είπε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ σε δηλώσεις στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

Παράλληλα, σύμφωνα με τον κ. Σκουρλέτη, η κυβέρνηση δεν συζητά πολιτικά με την τρόικα και υποστήριξε ότι οι δανειστές «έρχονται με το τεφτέρι τους» και λένε «έλα εδώ τι έκανες, για διόρθωσέ το σε παρακαλώ και γρήγορα», προσθέτοντας πως όλα τα υπόλοιπα που ακούμε είναι «παραστάσεις».

«Ή θα αποδεχθείς ως βάση συζήτησης το Μνημόνιο και άρα θα είσαι δέσμιος αυτής της επιλογής -και έχουμε δει τα αποτελέσματά του- ή θα ξεκινήσεις από την κατάργησή του» τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόσθεσε πως «η τρόικα βλέπει τα προβλήματα μέσα από τον φακό των δανειστών, η κυβέρνηση τι κάνει;».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ