Με ένα τραγούδι αποχαιρέτισε τον Αντώνη Βαρδή η Αννα Βίσση [βίντεο] - iefimerida.gr

Με ένα τραγούδι αποχαιρέτισε τον Αντώνη Βαρδή η Αννα Βίσση [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ένα από τα πιο ιδιαίτερα και συγκινητικά τραγούδια της, το οποίο τραγουδούσε μαζί με τον Αντώνη Βαρδή στις αρχές της καριέρας της, αποχαιρέτησε τον καταξιωμένο δημιουργό σε συναυλία της η Άννα Βίσση.

Κατά την εμφάνισή της με τον Αντώνη Ρέμο στο στάδιο «ΓΣΠ» της Λευκωσίας, το βράδυ της Τετάρτης, η δημοφιλής τραγουδίστρια ερμήνευσε το «Σ’ Αγαπώ», που της έχει γράψει ο Σταύρος Κουγιουμτζής, για τον Αντώνη Βαρδή, κομμάτι στο οποίο εκείνος έπαιζε κιθάρα στις μπουάτ στις οποίες είχαν εμφανιστεί μαζί (όπως το «Θεμέλιο, με τους Γιώργο Νταλάρα και Χαρούλα Αλεξίου), στις αρχές της δεκαετίας του ’70.
«Πάντα τον συμβουλευόμουν για την μουσική! Μου είπε να προσέξω την τονικότητά μου και να κόψω το τσιγάρο… Και το έκοψα!», είπε η Άννα, ενώ το κοινό την χειροκρότησε θερμά.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ