Ποια στελέχη του ΠΑΣΟΚ πήγαν και στις δύο εκδηλώσεις για τα 40 χρόνια του κόμματος στο Ζάππειο - iefimerida.gr

Ποια στελέχη του ΠΑΣΟΚ πήγαν και στις δύο εκδηλώσεις για τα 40 χρόνια του κόμματος στο Ζάππειο

Ποια στελέχη του ΠΑΣΟΚ πήγαν και στις δύο εκδηλώσεις για τα 40 χρόνια του κόμματ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με την επίσημη τελετή στο Ζάππειο ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις για τα 40 χρόνια του ΠΑΣΟΚ, ωστόσο, οι φετινοί σημαδιακοί εορτασμοί πραγματοποιήθηκαν μέσα σε κλίμα μεγάλης έντασης και , φυσικά, δύο διαφορετικές εκδηλώσεις.Τη Δευτέρα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Ιδρύματος Ανδρέας Παπανδρέου, στην οποία παραβρέθηκε ο γιος του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ και πρώην πρωθυπουργός, και όπου η υποδοχή στον Ευάγγελο Βενιζέλο ήταν «ηλεκτρική».

Δυο ημέρες αργότερα έγινε και η επίσημη εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ κατά τη διάρκεια της οποίας ο πρόεδρος του κόμματος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του Γιώργου Παπανδρέου, ενώ, το ίδιο έκανε και ο πρώην πρόεδρος του κόμματος, Κώστας Σημίτης.

Υπήρξαν, ωστόσο, και αρκετοί που βρέθηκαν και στις δύο εκδηλώσεις, εκτός, βέβαια από τον πρόεδρο του κόμματος και τον δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη, που ήταν επίσημος προσκεκλημένος.

Ορισμένα από τα στελέχη που έδωσαν το παρών και στις δύο εκδηλώσεις ήταν οι Φίλιππος Πετσάλνικος, Ροβέρτος Σπυρόπουλος, Παντελής Καψής, Φίλιππος Σαχινίδης, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Θάνος Μωραΐτης, Γιάννης Δριβελέγκας, Γιάννης Καψής, Γιώργος Ντόλιος και άλλοι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ