Η κόρη του στρατηγού Φράγκου Φραγκούλη αναλαμβάνει εκπομπή στον Alpha [εικόνες] - iefimerida.gr

Η κόρη του στρατηγού Φράγκου Φραγκούλη αναλαμβάνει εκπομπή στον Alpha [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια εκπομπή που μετακομίζει από την ΕΡΤ στον Alpha θα αναλάβει να παρουσιάσει η Ευτυχία Φράγκου, κόρη του πρώην Α/ΓΕΣ και ΥΕΘΑ Φράγκου Φραγκούλη.

Η εκπομπή με τίτλο «Κυριακή στο χωριό» ήταν μία πετυχημένη εκπομπή της ΕΤ3, αλλά μετά το «λουκέτο» στην ΕΡΤ έμεινε εκτός τηλεοπτικού τοπίου.

Οπως αποκαλύπτει ο Γρηγόρης Μελάς στο newsit τα στελέχη της Κάντζας άλλαξαν τον τίτλο της και δεν θα παρουσιάζεται την Κυριακή.

Από το ξεκίνημα της τηλεοπτικής της πορείας, όταν παρουσίαζε την εκπομπή «Εικόνα σου είμαι» στην ΕΤ3, η Ευτυχία Φράγκου έχει δεχθεί έντονη κριτική. Αν και διαθέτει ένα μεγάλο και σημαντικό βιογραφικό σπουδών και άνεση στο φακό, αρκετοί ήταν αυτοί που της «χρέωναν» πως ανέλαβε την εκπομπή στην κρατική τηλεόραση λόγω του πατέρα της που εκείνη την περίοδο ήταν Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, ενώ αργότερα, στην υπηρεσιακή κυβέρνηση του πρωθυπουργού Παναγιώτη Πικραμένου διετέλεσε υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Η εκπομπή «Επιστροφή στο χωριό» πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στον ALPHA μέσα στον Οκτώβριο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ