Αντζελίνα Tζολί, Ζιζέλ, Kέιτ Μος: Ετσι πάνε οι διάσημες τα παιδιά τους σε σχολεία και δραστηριότητες [εικόνες] - iefimerida.gr

Αντζελίνα Tζολί, Ζιζέλ, Kέιτ Μος: Ετσι πάνε οι διάσημες τα παιδιά τους σε σχολεία και δραστηριότητες [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ηταν η στιγμή που το οικουμενικά αποδεκτό ως κορυφαίο στυλ της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ δέχθηκε μια πρώτη ρωγμή: όταν εθεάθη να πηγαίνει τα παιδιά της στο σχολείο, σε κάποια δραστηριότητα ή σε σπίτι φίλων τους. Πως είναι οι διάσημες μαμάδες όταν πηγαίνουν τα παιδιά τους στο σχολείο; Κάποιες παραμένουν υπέρλαμπρες, άλλες όχι και τόσο.

Η Αντζελίνα Τζολί συνοδεύει τα έξι της παιδιά ντυμένη όσο πιο λιτά γίνεται και με μπαλαρίνες

Η Κέιτι Χολμς με καθημερινό νεοϋορκέζικο στυλ κρατά πάντα την τσάντα της κόρης της Σούρι (πατέρας της είναι ο Τομ Κρουζ)

Η Ζιζέλ κρατά αγκαλιά και τα δύο, είναι ζωσμένη με παιδικές τσάντες, έχει πρόχειρο κότσο αλλά δεν χάνει το χαμόγελό της

Η Γκούινεθ Πάλτρου ακόμη και με χαλαρό στυλ δεν αποχωρίζεται τα επώνυμα ρούχα και αξεσουάρ της

Η Κλόντια Σίφερ που άφησε την καριέρα του σούπερ μόντελ για να γίνει μαμά τριών παιδιών, έχει πάντα άψογο στυλ, καλοχτενισμένα μαλλιά και μακιγιάζ

Το «σώμα» Ελ Μακφέρσον είναι πιο σπορ από ποτέ. Σημείωση: πηγαίνει τα παιδιά της στο ίδιο σχολείο με τα παιδιά της Κλόντια Σίφερ (κάποιοι πατεράδες θα είναι πολύ ευτυχισμένοι...)

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ φορά ότι πιο παλιό, φθαρμένο, ούτε ίχνος μακιγιάζ και συνήθως μοιάζει άλουστη.

Η Κέιτ Μος δεν έχει καμία σχέση με τις στιγμές των πάρτι ή των βραδυνών της εξόδων. Πάντως η Λίλα Γκρέις της μοιάζει πολύ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ