Γ. Ρούνει: Οι «αταξίες» του κόστισαν 500.000€ - iefimerida.gr

Γ. Ρούνει: Οι «αταξίες» του κόστισαν 500.000€

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χτες στο ματς με τη Σαχτάρ, ο άσος της Μ. Γιουνάιτεντ, Γούειν Ρούνει, έδειξε την τεράστια κλάση του. Σήμερα, ο 25χρονος επιθετικός της Μάντσεστερ είναι ο τρίτος πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στον πλανήτη καθώς οι ετήσεις αμοιβές του (από μισθούς, πριμ και χορηγούς) αγγίζουν τα 21 εκ. ευρώ ετησίως.

Οι εξωσυζυγικές του όμως αταξίες όπως πρόσφατα με ιερόδουλο και ενώ η σύζυγός του ήταν έγγυος στο παιδί τους, απομακρύνουν τους χορηγούς. Η Coca Cola ανακοίνωσε ότι διακόπτει το συμβόλαιο με τον Ρούνει που είχε υπογράψει για να διαφημίζει την Coca Cola Zero με αντάλλαγμα 500.000 ευρώ ετησίως. «Η συμφωνία μας με τον Γουέιν Ρούνει ολοκληρώθηκε την προηγούμενη χρονιά, και αποφασίσαμε να μην ανανεώσουμε τη συνεργασία μας», ανέφερε εκπρόσωπος της Coca Cola η οποία είχε υποστηρίξει πριν από λίγο καιρό, όταν ξέσπασε το σκάνδαλο με την ιερόδουλο, ότι πρόκειται για προσωπικό θέμα του Ρούνει με την οικογένεια του.

Εκτός από την Coca Cola, ο Ρουνει συνεργάζεται και με άλλους κολοσσούς όπως η Nike και η EA Sports, μια συμφωνία που του αποφέρει 2,2 εκ. ευρώ ετησίως.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ