Δύο διάσημοι ηθοποιοί καλλιεργούν στην Καλαμάτα -Βίκυ Σταυροπούλου και Χρήστος Χατζηπαναγιώτης έχουν μονάδα αγροτουρισμού[εικόνες] - iefimerida.gr

Δύο διάσημοι ηθοποιοί καλλιεργούν στην Καλαμάτα -Βίκυ Σταυροπούλου και Χρήστος Χατζηπαναγιώτης έχουν μονάδα αγροτουρισμού[εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης και η Βίκυ Σταυροπούλου είναι φίλοι αρκετά χρόνια. Οι δυο τους μένουν στο ίδιο σπίτι, έχουν μεγαλώσει μαζί την κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου, ενώ πρόσφατα οι δυο τους έκαναν και μια κοινή επένδυση.

«Είχαμε πάρει πριν από αρκετά χρόνια ένα κτήμα στην αρχή της μεσσηνιακής Μάνης, στον Κάμπο, και προχωρήσαμε σε μια επένδυση. Κάνουμε ένα μικρό αγροτοτουριστικό κτήμα. Μπορεί να πηγαίνει κάποιος να ενοικιάσει ένα δωμάτιο, στούντιο - στο σύνολο τους είναι 5 θα έχει την ησυχία του, το μποστάνι του απέξω, να μπορεί να κόψει την ντομάτα του να φάει, ενώ έχει και υπέροχη θέα. Είναι ένα κτήμα όπου έχουμε δώσει μεγάλη προσοχή στο βιολογικό προσανατολισμό του, δεν χρησιμοποιούμε φάρμακα στα φυτά, τα λουλούδια και τα μποστάνια μας, δεν χρησιμοποιούμε χημικά. Μόνο νεράκι, χώμα και τον υπέροχο ήλιο της Μάνης», εξήγησε ο διάσημος ηθοποιός Χρήστος Χατζηπαναγιώτης στο «Λοιπόν» και συνέχισε:

«Δεν έχουν τελειώσει ακόμα οι εργασίες. Ελπίζω εντός ολίγου, αλλά δεν νομίζω ότι θα προλάβουμε το καλοκαίρι. Είναι μεγάλο ρίσκο, αλλά όλα τα πράγματα στη ζωή είναι ρίσκο. Ο λόγος που το κάναμε ήταν ότι ήταν ένα πάρα πολύ όμορφο μέρος που μας τρέλανε και πιστεύουμε ότι αυτό το μέρος θα κάνει τη διαφορά»

Την ζωή και τις στιγμές που ζει στο εξοχικό του στη Μεσσηνία, στον προσωπικό του παράδεισο, περιγράφει συχνά ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.



«Εγώ για τέσσερις μήνες ήμουν σε έναν παράδεισο, μες στη φύση. Το κτήμα βρίσκεται στις παρυφές του Ταΰγετου. Βλέπω όλη τη Μεσόγειο από εκείνο το σημείο, νοητά θα μπορούσα να δω ακόμη και τα νότια παράλια της Αφρικής. Είμαι μέσα στα δέντρα, μέσα στα ζώα, μυρίζω το χώμα όταν βρέχει. Αυτή είναι η πραγματική ζωή. Το άλλο, αυτό που ζούμε στην πόλη, είναι μια εικονική πραγματικότητα», δήλωσε στο Πρώτο Θέμα.
«Υπάρχει πάντα η περίφημη παράμετρος του χρόνου. Είναι τόσο σημαντική και στη ζωή και στο θέατρο. Σήμερα το παλεύω έτσι, χθες αλλιώς, αύριο σίγουρα θα το παλεύω με άλλον τρόπο. Αυτή είναι η έκπληξη, η χαρά της ζωής. Το στάσιμο είναι το άσχημο, αρχίζει και βρομάει. Ακούς, για παράδειγμα, στις τηλεοράσεις "αυτός έχει τις ίδιες απόψεις 40 χρόνια". Αυτό θεοποιείται από την κοινωνία σήμερα. Του λένε μπράβο, τον λένε βράχο στις απόψεις του. Αυτοί οι βράχοι, όμως, είναι γεμάτοι λειχήνες και βρύα. Εκτιμώ τους ανθρώπους που είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να αλλάξουν, να δουν τη ζωή με άλλα μάτια. Κι αυτό προσπαθώ να κάνω κι εγώ».



Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης και η Βίκυ Σταυροπούλου δημιούργησαν στον Κάμπο Μάνης μια μονάδα εναλλακτικού τουρισμού. Εναν χώρο για φυσιολάτρες που αγαπούν την ηρεμία, μακριά από την πολυτάραχη ζωή και τα φώτα του υλικού πολιτισμού.
Ακόμα και πριν από την αγορά του οικοπέδου, η Καλαμάτα –αν και δεν ήταν τόπος καταγωγής του- αποτελούσε για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη αγαπημένο προορισμό. «Πολύ ευχαρίστως θα έμενα μόνιμα εκεί, δεν ξέρω για τη Βίκυ», έχει δηλώσει δημοσίως.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ