Γραφεία τελετών μπέρδεψαν τις σορούς ηλικιωμένων και πήγαν στην εκκλησία διαφορετικό νεκρό - iefimerida.gr

Γραφεία τελετών μπέρδεψαν τις σορούς ηλικιωμένων και πήγαν στην εκκλησία διαφορετικό νεκρό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αναστάτωση και απίστευτη ταλαιπωρία προκάλεσε σε δύο οικογένειες στη Λακωνία το τραγικό λάθος γραφείων τελετών που είχαν αναλάβει την κηδεία των αγαπημένων τους προσώπων.

Τα γραφεία τελετών μπέρδεψαν τις σορούς τής κάθε μιας, ηλικιωμένοι και οι δύο, και μετέφεραν στην εκκλησία διαφορετικό νεκρό για την νεκρώσιμος ακολουθία.

Η πρώτη νεκρώσιμος ακολουθία πραγματοποιήθηκε στην εκκλησία της Σκάλας στην Σπάρτη. Συγγενείς και φίλοι συγκεντρώθηκαν στο ναό αλλά όταν άνοιξαν το φέρετρο είδαν ότι δεν ήταν μέσα ο δικός τους άνθρωπος, αλλά ένας άγνωστος. Αρχικά επικράτησε αναστάτωση και στην συνέχεια ξεκίνησαν για τη Σπάρτη, όπου πληροφορήθηκαν ότι σε κεντρικό ναό της πόλης γινόταν άλλη κηδεία.

Φτάνοντας εκεί και ανοίγοντας το φέρετρο, που δεν είχαν ανοίξει οι συγγενείς τού εκεί εκλιπόντος, διαπιστώθηκε το λάθος. Ακολούθως και με καθυστέρηση πραγματοποιήθηκε η κηδεία στην Σπάρτη, ενώ στην Σκάλα η κηδεία αποφασίστηκε από την οικογένεια να γίνει σήμερα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ