Η τηλεόραση είναι το νέο Χόλιγουντ: Ο εικονοκλάστης, ακραίος, προκλητικός Λαρς φον Τρίερ θα σκηνοθετήσει σίριαλ με ηθοποιούς αστέρες [εικόνες]

Σνομπάρει τη δημοσιότητα, δεν μιλάει στον τύπο. Είναι πρωτοπόρος και προκλητικός, ευφυής και εκκεντρικός. Κι όμως, επιβεβαιώνοντας τη δύναμη και καλλιτεχνική αξία που αποκτούν τα τηλεοπτικά σίριαλ τα τελευταία χρόνια με διάσημους ηθοποιούς και δυνατά σενάρια, ο Λαρς φον Τρίερ μόλις ανακοινωσε ότι θα σκηνοθετήσει και θα έχει και την ευθύνη παραγωγής μιας τηλεοπτικής σειράς με τον τίτλο «The House That Jack Built. Θα γυριστεί στην Αγγλία και θα προβληθεί το 2016.
Συνεργάτης του Τρίερ κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ της Βενετίας αρνήθηκε να αποκαλύψει λεπτομέρειες για την πλοκή του έργου. Η Louise Vesth αρκέστηκα να πει «είναι κάτι που δεν έχετε δει ποτέ ξανά και ούτε πρόκειται να ξαναδείτε.» Επιβεβαίωσε πως θα συμμετάσχουν μερικά από τα διασημότερα ονόματα του παγκόσμιου κινηματογράφου.

Εντωμεταξύ, μόλις το Αύγουστο ο σπουδαίος Μάρτιν Σκορτσέζε ανακοίνωσε την επιστροφή του στο κραταιό HBO με μια νέα τηλεοπτική σειρά βασισμένο στην ταινία του Direct Shutter.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ