Τα ζώδια της Τετάρτης 3 Σεπτεμβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τετάρτης 3 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια της Τετάρτης 3 Σεπτεμβρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Για σας τους Κριούς σήμερα είναι μια πολύ καλή ημέρα, ειδικά αν έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας( δηλαδή μετά τις 10-12 Απριλίου). Η Αφροδίτη σας φέρνει πιο κοντά σε αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ και η Σελήνη στον Τοξότη προωθεί ταξίδια, νομικές υποθέσεις και φέρνει πρόοδο σε νομικά και διαδικαστικά θέματα αλλά και σε σπουδές. Το τρίγωνο Ήλιου – Πλούτωνα βοηθά, έστω και μετ' εμποδίων, να προχωρήσετε κάποια σημαντική δουλειά. Η δουλειά αυτή μπορεί επίσης να έχει σχέση και με αγαπημένα σας πρόσωπα (παιδιά, σύντροφο ή συνεργάτες ). Ακόμη η όψη αυτή ευνοεί και θέματα υγείας. Βεβαίως ο Άρης εξακολουθεί να βρίσκεται στον Σκορπιό, θέση από την οποία σας αναγκάζει να αγωνιστείτε για ένα πολύ σημαντικό οικονομικό σας θέμα.

Ταύρος

Για σας τους Ταύρους σήμερα είναι μια πολύ καλή ημέρα, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στην Πρωτομαγιά και όχι μόνο. Συναισθηματικά θέματα αλλά και νέα σχέδια έρχονται τώρα στο προσκήνιο. Οι εξελίξεις είναι πολύ θεαματικές, φροντίστε να επωφεληθείτε. Με την Αφροδίτη, κυβερνήτη πλανήτη σας, να εξακολουθεί να βρίσκεται στον Λέοντα, σας απασχολούν θέματα σπιτιού ή ακίνητης περιουσίας. Μπορεί να κάνετε κάποια «γλυκά έξοδα», όπως τα λέω εγώ, όταν τα έξοδα αφορούν την οικογένειά σας ή την ακίνητη περιουσία σας. Σε αυτό σας βοηθούν και κάποιοι φίλοι. Εσείς βέβαια που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας θα πρέπει να προσέχετε, λόγω του Άρη, ο οποίος βρίσκεται απέναντι από το δεκαήμερό σας. Μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου θα κινείται στην ίδια θέση, από την οποία βάζει σε κίνδυνο τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας με τους άλλους. Προσέχετε. Γενικά, εσείς που έχετε γεννηθεί μετά τις 12-13 Μαΐου θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, αν θέλετε να διατηρήσετε μια σχέση ή μια συνεργασία. Θέματα εργασίας προωθούνται.

Δίδυμοι

Για σας τους Διδύμους η θέση του κυβερνήτη σας, του Ερμή, στον Ζυγό είναι εξαιρετική, για να έρθετε πιο κοντά στα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 1-3 Ιουνίου είναι μια πολύ καλή περίοδος, με τον Δία να ευνοεί τα σχέδιά σας. Μέχρι το τέλος του μήνα εσείς που ανήκετε στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας (δηλαδή αν έχετε γεννηθεί 1-10 Ιουνίου ) θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις στην συναισθηματική σας ζωή. Η Αφροδίτη ευνοεί εσάς τους Διδύμους του τρίτου δεκαημέρου. Η Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο σας ωθεί να ασχοληθείτε με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, αρκεί βέβαια να ακούσετε και τις δικές τους απόψεις. Σήμερα ευνοείται η προσπάθεια σας, για να επιλύσετε ένα οικογενειακό ή οικονομικό σας θέμα. Κάποιοι φίλοι ή πρόσωπα του περιβάλλοντός σας σας βοηθούν. Εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 26-27 Ιουνίου προσέξτε μήπως κάνετε λαθεμένες εκτιμήσεις. Νέοι άνθρωποι μπαίνουν στην ζωή σας.

Καρκίνος

Για σας τους Καρκίνους το γεγονός ότι η Σελήνη, κυβερνήτης σας, βρίσκεται σε ευνοϊκή θέση, στο ζώδιο του Τοξότη, σημαίνει ότι μπορείτε να ασχοληθείτε με ένα σημαντικό εργασιακό σας θέμα. Για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στην 1η Ιουλίου το τρίγωνο Ήλιου – Πλούτωνα είναι ευνοϊκό, για να λύσετε ένα θέμα που έχει σχέση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, ιδιαίτερα σε περίπτωση που υπάρχουν σημαντικές διαφορές, οι οποίες σας φορτίζουν εδώ και πολύ καιρό. Ένα οικονομικό σας θέμα επιλύεται. Τα οικογενειακά θέματα έρχονται τώρα στο προσκήνιο. Με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο ίσως είστε πολύ πιεστικοί και γίνετε αποδέκτες πολλών παραπόνων γι' αυτό. Ενδεχομένως να πρέπει να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό σας για αυτά τα πρόσωπα. Είναι γεγονός ότι σταθεροποιούνται κάποιες σχέσεις και συνεργασίες, γενικά όμως θα πρέπει να προσέχετε. Εσείς που έχετε γεννηθεί τον Ιούνιο θα δείτε ένα όνειρό σας να γίνεται πραγματικότητα, ειδικά τον επόμενο μήνα.

Λέων

Λέοντες, η σημερινή ημέρα σάς ανήκει, με το τρίγωνο Ήλιου – Πλούτωνα να είναι ιδιαίτερα δυνατό και ευνοϊκό! Ένα οικονομικό σας θέμα και μία υπόθεση της εργασίας σας προωθούνται κατά τον καλύτερο τρόπο και δημιουργούν νέα δεδομένα στην προσωπική σας ζωή, η οποία είναι πολύ σημαντική για σας. Εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στην 1η Αυγούστου φιλοξενείτε τον Δία, ο οποίος έχει εγκατασταθεί για τα καλά στις μοίρες που αντιστοιχούν στις δικές σας ημερομηνίες γέννησης. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε. Τα οικογενειακά θέματα βέβαια δεν λείπουν για εσάς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, με τις μετακινήσεις, τις μετακομίσεις αλλά και τη φροντίδα για τα ηλικιωμένα πρόσωπα της οικογένειάς σας να σας απασχολούν. Κάποιες αλλαγές θα υπάρξουν για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 6-8 Αυγούστου. Τώρα σας ανοίγονται δρόμοι για το εξωτερικό, για συμφωνίες, για επαφές και για νέα δεδομένα.

Παρθένος

Εσείς οι Παρθένοι μπορείτε να απορρίψετε οτιδήποτε σας πιέζει, καθώς υπάρχουν νέα δεδομένα για σας. Σε λίγες μέρες, που η Αφροδίτη θα περάσει στο δικό σας ζώδιο θα δείτε την συναισθηματική σας ζωή να ευοδώνεται. Οι ατελείωτες μετακινήσεις και οι εντάσεις που έχετε με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας σιγά σιγά καταλαγιάζουν. Σήμερα θα σας απασχολήσει ένα οικογενειακό σας θέμα. Πάντως είναι μια δυνατή μέρα η σημερινή, για να βοηθηθείτε και να έρθετε πιο κοντά στα πρόσωπα που σας αγαπούν. Αυτή την περίοδο μπορείτε να είστε πιο ήσυχοι και ήρεμοι για ένα θέμα της οικογενειακής σας ζωής ή της ακίνητης περιουσίας σας.

Ζυγός

Για σας τους Ζυγούς των πρώτων ημερών ο Ερμής στο ζώδιό σας ευνοεί την επικοινωνία σας. Αν έχετε γεννηθεί τον Οκτώβριο, βρίσκεστε σε μια ιδανική περίοδο, με συζητήσεις και μετακινήσεις, ενώ θα έχετε και την βοήθεια των φίλων σας. Ένα οικογενειακό σας θέμα βρίσκει λύση. Τα έξοδά σας βεβαίως τρέχουν. Σήμερα μπορείτε να δείτε τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Γενικά είναι μια περίοδος γεμάτη δράση, ενώ ουσιαστικά μπαίνετε σε μια νέα φάση. Ο Ουρανός, ο οποίος βρίσκεται απέναντι από το ζώδιό σας, μπορεί να δημιουργεί απρόβλεπτα γεγονότα σε σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 6-10 Οκτωβρίου, όμως σιγά σιγά τα πράγματα βελτιώνονται.

Σκορπιός

Για σας τους Σκορπιούς που έχετε γεννηθεί γύρω στην 1η Νοεμβρίου σήμερα είναι μια ιδανική ημέρα, με νέα δεδομένα να έρχονται στο προσκήνιο. Για ένα επαγγελματικό σας θέμα θα έχετε βοήθεια είτε από τους φίλους είτε από πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, ειδικά αν έχετε γεννηθεί στις αρχές Νοεμβρίου. Στον επαγγελματικό ή κοινωνικό σας χώρο σας δίνονται πολλές ευκαιρίες (ένας γάμος, μια δουλειά), υπό την προϋπόθεση ότι δεν κάνετε βιαστικές επιλογές, για τις οποίες θα μετανιώσετε αργότερα. Ο Άρης εξακολουθεί να βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο και να δημιουργεί εντάσεις, ειδικά σε σας που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Σε οτιδήποτε έχει σχέση με την καθημερινή σας ζωή φαίνεται ότι παίρνετε οριστικές αποφάσεις.

Τοξότης

Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιό σας σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη, όψη που είναι ιδανική για σας που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Συναισθηματικές επαφές και επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά ευνοούνται, ενώ ο Δίας, κυβερνήτης πλανήτης σας, ευνοεί εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις αρχές Δεκεμβρίου. Ταξίδια, σπουδές και νομικές υποθέσεις ευνοούνται ιδιαίτερα. Υπάρχει βεβαίως ένα παρασκήνιο, το οποίο κινείται πυρετωδώς και το οποίο θα σας αποκαλυφθεί μετά τις 14 Νοεμβρίου, οπότε τα πράγματα θα αρχίσουν να βελτιώνονται. Θυμηθείτε, μπορεί τα αγαπημένα σας πρόσωπα να αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα, το οποίο ζητά λύση, και αυτό πιθανώς να σας αγχώνει.

Αιγόκερως

Για σας τους Αιγόκερους που έχετε γεννηθεί τέλος Δεκεμβρίου με αρχές Ιανουαρίου και έχετε περάσει πολλές αλλαγές και πολλές εντάσεις, σήμερα είναι μια πολύ καλή μέρα! Τα σχέδια που έχετε για ένα ταξίδι, για μια νομική υπόθεση ευνοούνται ιδιαίτερα. Οικονομικά, κληρονομικά και φορολογικά θέματα έρχονται τώρα στο προσκήνιο, ενώ σας απασχολούν τα επαγγελματικά σας. Σήμερα μια συνάντηση θα μπορούσε να είναι ιδανική και να σας φέρει κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Οι φίλοι, ακόμη και αν σας δημιουργούν ορισμένα προβλήματα, είναι σταθερά κοντά σας.

Υδροχόος

Εσείς οι Υδροχόοι μπορείτε σήμερα να επιλύσετε ένα πολύ σημαντικό, οικονομικό θέμα με τον σύντροφό σας ή του συνεργάτες σας. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε. Τα ταξίδια, οι σπουδές, οι νομικές και διαδικαστικές υποθέσεις ευνοούνται. Σε σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 6-8 Φεβρουαρίου ο Κρόνος θυμίζει τις υποχρεώσεις που έχετε στον επαγγελματικό σας χώρο. Για σας που έχετε γεννηθεί μετά τις 12-13 Φεβρουαρίου ο Άρης δημιουργεί εντάσεις με πρόσωπα κύρους. Πάντως ο Δίας ευνοεί τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Οι φίλοι γενικότερα σας βοηθούν.

Ιχθείς

Για σας τους Ιχθύς αυτή είναι μια πολύ καλή περίοδος για την επαγγελματική και την κοινωνική σας ζωή. Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επιλύσετε θέματα με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, αν έχετε γεννηθεί γύρω στην 1η Μαρτίου. Εσείς που έχετε γεννηθεί τον Φεβρουάριο και έχετε ένα όνειρο, ένα σχέδιο που σας απασχολεί, θα δείτε ότι τον Οκτώβριο, ειδικά προς το τέλος του, μπορεί να πραγματοποιηθεί. Ένα θέμα εργασίας σάς δίνει πολλές ελπίδες και μάλιστα και οικονομικές δυνατότητες, τις οποίες θα δείτε στο τέλος του χρόνου. Για ένα οικονομικό σας θέμα θα βρείτε τις κατάλληλες λύσεις.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ