H Γκαγιέ νίκησε στα δικαστήρια το «Closer» για τις φωτογραφίες που προκάλεσαν σκάνδαλο με τον Ολάντ - iefimerida.gr

H Γκαγιέ νίκησε στα δικαστήρια το «Closer» για τις φωτογραφίες που προκάλεσαν σκάνδαλο με τον Ολάντ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νικήτρια βγήκε η ηθοποιός Ζουλί Γκαγιέ της δικαστικής περιπέτειάς της εναντίον του περιοδικού «Closer», όταν είχε δημοσιεύσει στις 17 Ιανουαρίου, λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη του ειδυλλίου της με τον γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ, φωτογραφίες την ώρα που οδηγούσε με τη λεζάντα: «Αυτό είναι το λευκό Citroën με το οποίο η Ζουλί Γκαγιέ συναντά τον Πρόεδρο».

Η φωτογραφία αυτή δημοσιεύθηκε λίγες ημέρες μετά τις φωτογραφίες με τον Γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ έξω από το σπίτι της πάνω σε μία βέσπα.

Σύμφωνα με την απόφαση, τη διευθύντρια του περιοδικού Λορένς Πιό και η γενική διευθύντρια του ομίλου που εκδίδει το περιοδικό Καρμίν Περνά υποχρεούνται να καταβάλουν στην ηθοποιό 3.000 ευρώ, ενώ και ο φωτογράφος που τράβηξε τις εικόνες Λοράν Βιέρ υποχρεούται να καταβάλει και αυτός το ποσό των 1.000 ευρώ.

Τη δικαστική απόφαση δεν θέλησαν να σχολιάσουν ούτε η Πιό ούτε Περνά.

Ωστόσο, σημειώνεται ότι και οι χρηματικές ποινές έχουν ανασταλτικό χαρακτήρα κι έτσι η Γκαγιέ βγαίνει νικήτρια στα χαρτιά, αλλά χρήματα προς το παρόν δεν θα πάρει.

Ο δικηγόρος της ηθοποιού δήλωσε ικανοποιημένος από την απόφαση και τόνισε στην εφημερίδα «Le Figaro» πως είναι η πρώτη φορά που οι διευθύντριες του περιοδικού καταδικάζονται από την ποινική δικαιοσύνη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ