Εχασε τη θέση του περιφερειακού συμβούλου εξαιτίας εργολαβίας που είχε αναλάβει πρόσφατα - iefimerida.gr

Εχασε τη θέση του περιφερειακού συμβούλου εξαιτίας εργολαβίας που είχε αναλάβει πρόσφατα

Εχασε τη θέση του περιφερειακού συμβούλου εξαιτίας εργολαβίας που είχε αναλάβει
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα έργα που είχε αναλάβει και εκτελέσει πρόσφατα κόστισαν στον Νικόλαο Γιαννακόπουλο το αξίωμα του περιφερειακού συμβούλου Πελοποννήσου. Με απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Τρίπολη έχασε τη θέση, έπειτα από ένσταση που είχε κατατεθεί.

Ο κ. Γιαννακόπουλος είχε εκλεγεί με τον συνδυασμό «Νέα Πελοπόννησος» του Πέτρου Τατούλη. Ενσταση κατά της εκλογής του είχαν καταθέσει εκπρόσωποι των παρατάξεων του Γιάννη Μανώλη, Γιώργου Δέδε και Οδυσσέα Βουδούρη, επικαλούμενοι κώλυμα εκλογιμότητας, επειδή, ως ιδιώτης εργολάβος πρόσφατα είχε αναλάβει και είχε εκτελέσει έργα της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Η αίτηση έγινε αποδεκτή και ο κ. Γιαννακόπουλος μπορεί να προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Τη θέση του στο περιφερειακό συμβούλιο Πελοποννήσου αναλαμβάνει ο πρώτος επιλαχών της παράταξης «Νέα Πελοπόννησος», από την Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας Θεόδωρος Ντάνος.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ