Αυτή είναι η πλουσιότερη Κύπρια του κόσμου: Η κόμησσα Βανέσσα Κώστα Pomponi [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτή είναι η πλουσιότερη Κύπρια του κόσμου: Η κόμησσα Βανέσσα Κώστα Pomponi [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι ίσως η πλουσιότερη Κύπρια στον κόσμο. Ζεί μια ζωή σαν παραμύθι και είναι παρούσα σε όλα τα χλιδάτα πάρτι σε όποιο σημείο του πλανήτη κι αν αυτά διοργανώνονται. Ο χαρακτήρας της; Είναι παρορμητική… πολύ δυναμική και της αρέσει να δείχνει τα πλούτη της.



Η Βανέσσα Pomponi λέγεται ότι κινεί τα νήματα της κυπριακής υψηλής κοινωνίας και έχει συνήθειες που δεν απέχουν πολύ απο τις χλιδάτες οικογένειες του Μπέβερλι χίλς ή της Ρωσικής Αριστοκρατίας.

Εδώ, γυμνή στην πισίνα της:


Η Βανέσσα είναι παντρεμένη με τον Ιταλό Κόμη Πάολο Pomponi -και κατά συνέπεια είναι κοντέσα- γόνο μιας οικογένειας που το δέντρο της φτάνει στους Καίσαρες της Ρώμης Numa Pompilius. Ζουν στην απόλυτη χλιδή τόσο στο «παλάτι» στην Λεμεσό όσο και στο Monte Carlo σε μια βίλα 35 .000.000!

Η ίδια αρέσκεται να την αποκαλούν κοντέσα και έτσι υπογράφει στον προσωπικό της λογαριασμό και στην αλληλογραφία της.
Μετακινείται με αυτοκίνητα από την πανάκριβη συλλογή της και χρησιμοποιεί προσωπικό σοφέρ. Όσο για τα φετίχ της; Τα γλυκά στα οποία δεν μπορεί να αντισταθεί, τα κεριά που φτιάχνουν ατμόσφαιρα, τα διαμάντια πολλών καρατίων, τα πανάκριβα αυτοκίνητα, στις HERMES και CHANEL τσάντες… αλλα και στα λιονταράκια της… τα γιότ και τα πανάκριβα αυτοκινητάκια της».


Αγαπημένο αυτοκίνητο:Bentley Continental GT

Αγαπημένοι σχεδιαστές κοσμημάτων GRAFF και Harry Winston.Λατρεύει την σαμπάνια Cristal Rose.Επίσης το χαβιάρι 'Almas',από το Iranian Beluga fish, και το BELUGA.

Αγαπημένο κόσμημα:Διαμαντένιο μονόπετρο 25 CT GRAFF

Ζει μεταξύ Κύπρου και Μόντε Κάρλο-Κάννες.

Αγαπημένο ρολόι:JACOB & Co ROYAL LIMITED EDITION

Το σπίτι της στις Κάννες είναι από τις ομορφότερες βίλες και έχει συχνά φιλοξενηθεί σε ξένα περιοδικά.



Λατρεύει τα ζώα,έχει 4 σκυλιά, ένα πίθηκο και δύο παπαγάλους. Επίσης έχει υιοθετήσει δύο λιονταράκια και είναι σε Ζωολογικό Κήπο.

Εχει μεγάλη δραστηριότητα στην φιλανθρωπία και ενδιαφέρεται για την Κύπρο, όπου συχνά πραγματοποιεί εκδηλώσεις και είναι ιδιαίτερα αγαπητή.
Εδώ, εικόνες από το charity fashion show & art exhibition το οποίο διοργάνωσε η Βανέσσα Κώστα Pomponi, υπο την αιγίδα του δημάρχου Λεμεσού Αντρέα Χρίστου στο Le meridien resort and spa hotel στη Λεμεσό, το 2012.

Αυτός είναι ο Πάολο Pomponi, σύζυγος της κόμησσας Βανέσσα

Η κόμησα Βανέσσα Pomponi ανήρτησε ένα δικό της βίντεο το οποίο αποκαλεί sexobomb:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ