Τσίπρας: Το τουριστικό εισόδημα πρέπει να διαχυθεί στην πραγματική οικονομία - iefimerida.gr

Τσίπρας: Το τουριστικό εισόδημα πρέπει να διαχυθεί στην πραγματική οικονομία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη θέση ότι η αύξηση του τουρισμού θα έπρεπε να συνδέεται επαρκώς με τη διάχυση του τουριστικού εισοδήματος στην πραγματική οικονομία, υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, κατά τη συνάντησή του το μεσημέρι της Δευτέρας με το προεδρείο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) και ταυτόχρονα αναφέρθηκε στην προστασία των εργασιακών σχέσεων και στην αξιοπρεπώς αμειβόμενη απασχόληση, καθώς και στην προστασία του περιβάλλοντος και στην ανάπτυξη της τοπικής παραγωγής.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των διαβουλεύσεων του ΣΥΡΙΖΑ με κοινωνικούς φορείς και επαγγελματικές οργανώσεις, ενόψει της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Τσίπρας επισήμανε ότι, σύμφωνα με το στρατηγικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για τον τουρισμό, προτεραιότητα είναι ο αναπροσανατολισμός του τουριστικού προτύπου και η ανασύνθεση του τουριστικού προϊόντος, προωθώντας ειδικές και εναλλακτικές μορφές τουρισμού και στηρίζοντας καινοτόμες δράσεις.

Κορμός θα είναι η μικρή και μεσαία επιχείρηση, με αναβαθμισμένες υπηρεσίες σε προσιτές τιμές για τον μέσο πολίτη και τη μέση οικογένεια και σεβασμό στο φυσικό, ιστορικό και πολιτισμικό περιβάλλον.

Ο Αλέξης Τσίπρας υπογράμμισε, επίσης, την αντίθεση του ΣΥΡΙΖΑ στην ιδιωτικοποίηση των περιφερειακών αεροδρομίων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ