Προετοιμασίες της ΕΛ.ΑΣ για τη ΔΕΘ - iefimerida.gr

Προετοιμασίες της ΕΛ.ΑΣ για τη ΔΕΘ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι αναμενόμενες κινητοποιήσεις που θα πραγματοποιηθούν στη ΔΕΘ έχουν προκαλέσει κινητοποίηση στα επιτελεία της ΕΛ.ΑΣ και από ό,τι φαίνεται η Θεσσαλολνίκη θα μετατραπεί σε φρούριο ενόψει της Διεθνούς Έκθεσης. Τουλάχιστον 4.500 αστυνομικοί θα πάρουν μέρος στα «δρακόντεια» μέτρα ασφαλείας που θα ληφθούν φέτος στην Θεσσαλονίκη κατά την διάρκεια των εγκαινίων της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Οι συσκέψεις στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. είναι συνεχείς για τστο σχεδιασμό των μέτρων και στόχος θα είναι να αποτραπούν επεισόδια αλλά και καταστροφή περιουσιών.

Από την Αθήνα εκτός από διμοιρίες των ΜΑΤ και μοτοσικλετιστές των ομάδων ΔΙΑΣ και ΔΕΛΤΑ θα μεταφερθούν οι μεταλλικοί φράχτες που είχαν στηθεί κατά την διάρκεια των τελευταίων κινητοποιήσεων στο Σύνταγμα καθώς επίσης και το ειδικό όχημα της ΕΛ.ΑΣ. που εκτοξεύει νερό. Όλα θα εξαρτηθούν όμως από το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, καθώς σε περίπτωση αλλαγών, θα υπάρξουν και διαφορετικό σχέδιο στα μέτρα ασφαλείας.

Τον «χορό» των κινητοποίησεων όπως κάθε χρόνο θα τον «ανοίξουν» την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου οι συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι του προσωπικού των Σωμάτων Ασφαλείας και το απόγευμα του Σαββάτου 10 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν τα συλλαλητήρια των άλλων εργαζομένων ανάμεσα στους οποίους θα βρεθούν μέλη των κινημάτων των «Αγανακτισμένων» και του «Δεν Πληρώνω» αλλά και ιδιοκτήτες ταξί ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχει δυναμική παρουσία μελών της εκπαιδευτικής κοινότητας.

ΠΗΓΗ: tovima.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ