Είδε πόσα θα πληρώσει για τον ΕΝΦΙΑ και παραλίγο να καταλήξει στο νοσοκομείο [εικόνα] - iefimerida.gr

Είδε πόσα θα πληρώσει για τον ΕΝΦΙΑ και παραλίγο να καταλήξει στο νοσοκομείο [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο νοσοκομείο κατέληξε ένας κάτοικος του ορεινού οικισμού Φλωριάδας στα σύνορα Αιτωλοακαρνανίας - Αρτας, όταν πήρε στα χέρια του το ειδοποιητήριο με την οφειλή του βάσει του Ενιαίου Φόρου Ακινήτων για ένα χωράφι έκτασης 13 στρεμμάτων στο οποίο καλλιεργεί ρόδια.

Ο κρεοπώλης Νίκος Αντωνίου ο οποίος κληρονόμησε το χωράφι από τον πατέρα του, πριν από τρία χρόνια φύτεψε ροδιές και φέτος επρόκειτο να είναι η πρώτη χρονιά που θα έβλεπε ρόδια. Ωστόσο, κατά το Υπουργείο Οικονομικών, η αντικειμενική αξία των 13 στρεμμάτων σε αυτό τον ορεινό οικισμό στα σύνορα Αιτωλοακαρνανίας - Αρτας υπολογίζεται σε 2,5 εκατ. ευρώ και κατά συνέπεια ο ΕΝΦΙΑ σε 11.000 ευρώ.

Σύμφωνα με το epiruspost.gr, ο φορολογούμενος που περίμενε φέτος για πρώτη φορά έπειτα από τρία χρόνια να βγάλει κάποια χρήματα από το χωράφι, ένιωσε δυσφορία και παραλίγο να καταλήξει στο νοσοκομείο. Μάλιστα, ο ίδιος δήλωσε στο gnomiartas.gr: «Αν είναι να πληρώσω τόσα λεφτά φόρο, ας έρθουν να πάρουν και το χωράφι και τα ρόδια, που βγαίνουν τώρα και είναι πολύ καλής ποιότητας...».

Η ειδοποίηση

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ