Αποθεώθηκε ο Μακούν κατά την παρουσίαση του από τον Ολυμπιακό - iefimerida.gr

Αποθεώθηκε ο Μακούν κατά την παρουσίαση του από τον Ολυμπιακό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έτοιμος για μεγάλα πράγματα με τη φανέλα του Ολυμπιακού δήλωσε ο Ζαν Μακούν. «Θα υπάρξουν και άλλες μεταγραφικές εκπλήξεις» ήταν το σχόλιο του Προέδρου της ομάδας Βαγγέλη Μαρινάκη. Το Νο77 πήρε τελικά ο Καμερουνέζος, ο οποίος γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο του Ολυμπιακού.

Ο Μακούν έφτασε στα γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας λίγα λεπτά πριν από τις 16.00 και αποθεώθηκε από τον κόσμο της ομάδας. Συνθήματα και καπνογόνα δονούσαν την ατμόσφαιρα με περίπου 200 άτομα να φωνάζουν υπέρ του νέου μεταγραφικού αποκτήματος της ομάδας αλλά και κατά του Παναθηναϊκού. Η ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος ήταν εντυπωσιακή με τον Μακούν να χαμογελά, να ανταποδίδει το χειροκρότημα στον κόσμο και να σταματά δύο φορές και ενώ ήταν πάνω στις σκάλες των γραφείων της ΠΑΕ για να χαιρετίσει τους... τρελαμένους οπαδούς των Πειραιωτών.

Γενικά ο 28χρονος Καμερουνέζος ήταν αρκετά ευδιάθετος και έκανε τα… δικά του κόλπα στα συνθήματα των οπαδών. Λίγη ώρα αργότερα έφτασε και ο Μαρινάκης, ο οποίος επίσης αποθεώθηκε από τον κόσμο του Ολυμπιακού.

Ο Ζαν Μακούν δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έβλεπε προτού μπει στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την παρουσίασή του. Ο Καμερουνέζος ξετρελάθηκε από την υποδοχή που του επιφυλάχθηκε από τον κόσμο, κάτι το οποίο έλεγε και στο περιβάλλον του λίγο αργότερα. Ο Αφρικανός με αυτήν την κίνηση ένιωσε σχεδόν αμέσως σαν στο σπίτι του.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ