Ο Βενιζέλος θα πάει στην εκδήλωση του Παπανδρέου στο Ζάππειο - iefimerida.gr

Ο Βενιζέλος θα πάει στην εκδήλωση του Παπανδρέου στο Ζάππειο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Eνα βήμα πίσω κάνει ο Ευάγγελος Βενιζέλος προκειμένου να μην προκαλέσει συγκρούσεις και εντάσεις. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα παραστεί στα εγκαίνια της έκθεσης«Από τον Ανένδοτο στην Αλλαγή» του ιδρύματος Ανδρέα Παπανδρέου την Δευτέρα στο Ζάππειο και θα απευθύνει μάλιστα και χαιρετισμό, αν και ο Γιώργος Παπανδρέου δεν θα παραστεί στην εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ για την 3η Σεπτέμβρη στο Ζάππειο.

Σύμφωνα με πηγές της Χαριλάου Τρικούπη, στην απαντητική ηλεκτρονική του επιστολή προς εκείνη που του είχε αποστείλει ο κ. Βενιζέλος προσκαλώντας τον στην εκδήλωση της 3ης Σεπτέμβρη, ο κ. Παπανδρέου του απηύθυνε εκ μέρους του Ιδρύματος Ανδρέα Παπανδρέου πρόσκληση να παραστεί στα εγκαίνια της Έκθεσης του Ιδρύματος.

Συνεργάτες του κ. Παπανδρέου ανέφεραν ότι ο κ. Βενιζέλος θα παραβρεθεί στα εγκαίνια της Έκθεσης και θα απευθύνει χαιρετισμό και συμπλήρωναν ότι με αυτό το δεδομένο θα γίνει πρόταση και στον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Σημίτη, ο οποίος επίσης είχε ήδη προσκληθεί να παραβρεθεί στα εγκαίνια, να απευθύνει κι εκείνος χαιρετισμό, εφόσον το επιθυμεί.

Στο ίδιο κλίμα, κύκλοι της Χαριλάου Τρικούπη ανέφεραν ότι ο κ. Βενιζέλος θα παραστεί ευχαρίστως στην εκδήλωση και πως φυσικά θεωρούν αυτονόητο ότι θα του ζητηθεί να απευθύνει χαιρετισμό.

Ο Παπανδρέου δεν θα πάει στην εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ

Ο Γιώργος Παπανδρέου, πάντως, ενημέρωσε τον κ. Βενιζέλο ότι έχει ανειλημμένη υποχρέωση και θα απουσιάζει στο εξωτερικό ως ομιλητής σε συνάντηση της Royal Bank of Scotland στις 3 Σεπτεμβρίου και έτσι δεν θα παραστεί στην εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στο Ζάππειο.

Οσον αφορά τον κ. Σημίτη θα παραστεί στην εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ και θα απευθύνει χαιρετισμό.




Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ