Το tweet του υφυπουργού Εξωτερικών για τον Νικολόπουλο: Συγνώμη κ. Μπετέλ -Είναι ψεκασμένοι [εικόνα] - iefimerida.gr

Το tweet του υφυπουργού Εξωτερικών για τον Νικολόπουλο: Συγνώμη κ. Μπετέλ -Είναι ψεκασμένοι [εικόνα]

Το tweet του υφυπουργού Εξωτερικών για τον Νικολόπουλο: Ευχαριστούμε κ. Μπετέλ -
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διαστάσεις πήρε το θέμα της ανάρτησης του ανεξάρτητου βουλευτή, Νίκου Νικολόπουλου, ο οποίος αποκάλεσε τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου που@τ@@ιό προκαλώντας σάλο στα social media αλλά και την αντίδραση του ίδιου του Χαβιέ Μπετέλ.Πάντως, μετά τον χαμό που επικράτησε ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου επανήλθε με νέα ανάρτησή του θέλοντας δείξει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στις σχέσεις Ελλάδας – Λουξεμβούργου χαρακτηρίζοντας τον Νίκο Νικολόπουλο «απομονωμένο»,αλλά και επισημαίνοντας ότι ο Αντώνης Σαμαράς παραμένει φίλος του.

«Οι σχέσεις μεταξύ της Ελλάδας και του Λουξεμβούργου και η σχέση μου με τον φίλο μου τον Αντώνη Σαμαρά είναι τέλειες, και δεν θα επηρεαστούν από τα σχόλια ενός απομονωμένου πολιτικού»

Το βράδυ της Πέμπτης ο υφυπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Κούρκουλας, από την πλευρά του, θέλησε να ευχαριστήσει με tweet, σε αγγλικά και γαλλικά, τον Ξαβιέ Μπετέλ για τα λόγια του, ενώ δεν παρέλειψε να αποκαλέσει τον Νίκο Νικολόπουλο «ψεκασμένο».

Τώρα το αν ο κ. Μπετέλ αντιλαμβάνεται την έννοια της λέξης «ψεκασμένος» είναι άλλο θέμα.

Το tweet του υφυπουργού Εξωτερικών για τον Νικολόπουλο: Συγνώμη κ. Μπετέλ -Είναι ψεκασμένοι [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ