Σκουρλέτης: Το τελευταίο τανγκό στο Παρίσι - iefimerida.gr

Σκουρλέτης: Το τελευταίο τανγκό στο Παρίσι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης μιλώντας στον realfm 97,8 και την Κάτια Μακρή αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο ταξίδι του κυβερνητικού κλιμακίου στη γαλλική πρωτεύουσα και τις συναντήσεις που θα έχουν οι υπουργοί με τους εκπροσώπους των δανειστών.

«Μου ήρθε συνειρμικά στο μυαλό ο τίτλος του έργου “Το τελευταίο τανγκό στο Παρίσι”» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σκουρλέτης και πρόσθεσε: «Ζούμε, νομίζω, τους τελευταίους μήνες αυτής της κυβέρνησης, κι αυτό όχι γιατί βιαζόμαστε εμείς να καταλάβουμε κάποιους κυβερνητικούς θώκους, αλλά γιατί τα προβλήματα έχουν ξεπεράσει προ πολλού το κόκκινο. Η οριακή κατάσταση, πλέον, έχει οδηγήσει σε όλα τα επίπεδα την οικονομία, την κοινωνία εκεί που δεν πάει άλλο. Δεν βλέπουμε καμιά, αυτή τη στιγμή, προοπτική εξόδου από την κρίση και ειλικρινά όταν ακούμε τον πρωθυπουργό να λέει ότι ελληνική οικονομία κινείται με ταχύτητες ράλι, το μόνο που μπορεί κανείς να βγάλει ως συμπέρασμα είναι ότι κάθε φορά που μιλάει διαπιστώνουμε πόσο μεγάλη απόσταση έχει από την ελληνική πραγματικότητα».

Σε ο,τι αφορά την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ εκτίμησε ότι ο απαιτούμενος αριθμός των 180 βουλευτών δεν θα συγκεντρωθεί: «Νομίζω ότι τη στιγμή που μιλάμε, τώρα, δεν υπάρχουν οι 180 και εκτιμώ πως δεν θα υπάρξουν μέχρι τέλους. Τα μέλη του ελληνικού κοινοβουλίου αντιλαμβάνονται την πίεση την κοινωνική, δεν μπορούν να στρέψουν την πλάτη τους απέναντι στην ελληνική κοινωνία, στον ελληνικό λαό, να αγνοήσουν τα σημερινά προβλήματα και απλά και μόνο να δώσουν δια της ψήφου τους το πράσινο φως στον κ. Σαμαρά να παραμένει στην κυβέρνηση και να υλοποιεί το ολέθριο καταστροφικό έργο του».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ