Τι λέει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο για την έρευνα εις βάρος της Λαγκάρντ - iefimerida.gr

Τι λέει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο για την έρευνα εις βάρος της Λαγκάρντ

Τι λέει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο για την έρευνα εις βάρος της Λαγκάρντ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ουδέν περαιτέρω σχόλιο». Αυτό αναφέρει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο σε ανακοίνωσή του αναφορικά με την επίσημη δικαστική έρευνα που ξεκίνησε εις βάρος της γενικής διευθύντριάς του, Κριστίν Λαγκάρντ.

Η κα Λαγκάρντ κατηγορείται για αμέλεια στην υπόθεση της αμφιλεγόμενης διαιτησίας το 2008 στη Γαλλία ανάμεσα στον επιχειρηματία Μπερνάρ Ταπί και την τράπεζα Crédit Lyonnais.

«Η γενική διευθύντρια έχει ήδη κάνει δηλώσεις για αυτήν την υπόθεση. Αυτή τη στιγμή ταξιδεύει προς την Ουάσιγκτον και θα ενημερώσει, προφανώς, το διοικητικό συμβούλιο (του ΔΝΤ), όσο το δυνατόν συντομότερα. Μέχρι τότε, δεν έχουμε κανένα επιπλέον σχόλιο» δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος Τύπου του ΔΝΤ, Τζέρι Ράις, σε ένα δελτίο Τύπου που εστάλη στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Η Κριστίν Λαγκάρντ πάντως απαντώντας σε ερώτηση του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων για το αν σκοπεύει να παραιτηθεί από τη θέση, απάντησε μονολεκτικά «όχι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ