Εταιρεία υποχρεώνει τους υπαλλήλους της να έχουν όλοι το ίδιο κούρεμα! - iefimerida.gr

Εταιρεία υποχρεώνει τους υπαλλήλους της να έχουν όλοι το ίδιο κούρεμα!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακούγεται απίστευτο και όμως συνέβη. Μία εταιρεία αποφάσισε να υποχρεώσει τους 2.700 υπαλλήλους της να πάνε και να κάνουν το ίδιο ακριβώς κούρεμα.

Πρόκειται για μια ιαπωνική εταιρεία, την Maeda Corp. οι εκπρόσωποι της οποίας ισχυρίζονται πως πήραν την απόφαση να... κουρέψουν τους υπαλλήλους γιατί πιστεύουν πως με αυτόν τον τρόπο θα κάνουν οικονομία στην κατανάλωση ενέργειας σε μια περίοδο που η Ιαπωνία αντιμετωπίζει τεράστιο ενεργειακό πρόβλημα λόγω του τσουνάμι και της έκρηξης στη Φουκουσίμα.

Την είδηση αναφέρουν τόσο το Time Magazine όσο και η Telegraph που εξηγούν πως η εταιρεία ζήτησε από όλους τους άντρες να κόψουν πολύ κοντά (και σε συγκεκριμένο μήκος) τα μαλλιά τους και επέβαλε το κοντό καρέ με αφέλειες για τις γυναίκες. Ο εκπρόσωπος της εταιρείας Maeda Corp εξήγησε πως πιστεύουν πως αν όλοι οι υπάλληλοι έχουν κοντά μαλλιά τότε δεν θα χρησιμοποιοπύν συχνά πιστολάκι και θα χρησιμοποιούν λιγότερο νερό όταν πλένονται, άρα πρόκειται για μια φιλική προς το περιβάλλον κίνηση, η οποία ταυτόχρονα εξυπηρετεί και το αίτημα της ιαπωνικής κυβέρνησης προς τις εταιρείες για μείωση της κατανάλωσης ενέργειας!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ