Τα ζώδια της Τετάρτης 27 Αυγούστου

Κριός

Για σας τους Κριούς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του Μαρτίου, ο Δίας ευνοεί την συναισθηματική σας ζωή, τις σχέσεις σας και οτιδήποτε έχει σχέση με τα παιδιά. Όμως, για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 6-8 Απριλίου η Αφροδίτη εξακολουθεί να δημιουργεί προβλήματα στις σχέσεις σας με τα παιδιά αλλά και στα οικονομικά σας. Θέματα οικονομικά, κληρονομικά ή φορολογικά απαιτούν την προσοχή σας. Προσέχετε επίσης την υγεία σας και την υγεία των δικών σας προσώπων. Θέματα εργασίας έρχονται τώρα στο προσκήνιο και προωθούνται κατά τον καλύτερο τρόπο. Μελετήστε πολύ προσεκτικά οποιαδήποτε νέα ξεκινήματα στον χώρο της δουλειάς σας.

Ταύρος

Εσάς τους Ταύρους του Απριλίου σάς απασχολούν κάποιες οικογενειακές καταστάσεις, όμως θα πρέπει να περιορίσετε την υπερβολή με την οποία εκδηλώνεστε. Ο Άρης απέναντι από το ζώδιό σας δημιουργεί προβλήματα σε σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 8-10 Μαΐου. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας δεν φαίνεται να έχουν ένα καλό αποτέλεσμα, παρά το γεγονός ότι τρεις πλανήτες στην Παρθένο σάς φέρνουν πιο κοντά στα δημιουργικά σας σχέδια αλλά και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Γενικά, τα οικογενειακά σας, όπως και θέματα που έχουν σχέση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας δεν ευνοούνται. Προσέχετε, αφήστε να καταλαγιάσει αυτή η εβδομάδα. Από χτες υπάρχει μια ένταση στις σχέσεις σας, η οποία θα μπορούσε να είναι και καθοριστική. Προσέχετε, λοιπόν.

Δίδυμοι

Εσάς τους Διδύμους σάς απασχολούν κάποιες οικογενειακές υποθέσεις, οι οποίες έρχονται τώρα στο προσκήνιο. Οι επαφές με αγαπημένα σας πρόσωπα, οι συζητήσεις, οι συναντήσεις και οι συμφωνίες ευνοούνται. Σε οικογενειακά θέματα, όμως, δείχνετε μια υπερβολή. Αν έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του Μαΐου, ο Δίας ευνοεί τα σχέδιά σας. Όμως, θέματα που έχουν σχέση με την εργασία ή την υγεία σας ανακόπτουν κατά κάποιο τρόπο την ομαλή πορεία είτε των διακοπών είτε των σχέσεων σας. Αποφύγετε τις εντάσεις και προσέχετε την υγεία σας. Φανείτε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας. Εσείς που έχετε γεννηθεί προς το τέλος Μαΐου προσέχετε τις κινήσεις σας αυτές τις μέρες. Ενώ ο Δίας σας ευνοεί, προσέξετε μήπως υπάρχει κάτι θολό, κάτι περίεργο ( δολοπλοκίες, εξαπατήσεις), το οποίο προς το τέλος της εβδομάδας θα έρθει στο προσκήνιο. Προσοχή, λοιπόν.

Καρκίνος

Εσάς τους Καρκίνους σάς απασχολούν άμεσα τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Οι τρεις πλανήτες (Ήλιος, Ερμής Σελήνη) στην Παρθένο δείχνουν σημαντικές συναντήσεις, συζητήσεις και επαφές. Όμως, ένα οικονομικό θέμα, το οποίο είναι μπλεγμένο και με τα επιχειρηματικά ή τα συναισθηματικά σας σχέδια εξακολουθεί από χτες να μην προχωρά όπως εσείς επιθυμείτε. Προσέχετε τις επενδύσεις που θέλετε να κάνετε, αλλά και τα σχέδιά σας που αφορούν τα αγαπημένα σας πρόσωπα, γιατί περιπλέκονται. Για τους Καρκίνους του Ιουνίου υπάρχουν νέα ξεκινήματα, τα οποία πραγματοποιούνται μεν, απαιτούν όμως προσοχή εκ μέρους σας.

Λέων

Για σας τους Λέοντες αυτή είναι μια περίεργη περίοδος. Αν είστε γεννημένοι τον Ιούλιο, βρίσκετε λύσεις στα διάφορα θέματα που σας απασχολούν. Για σας όμως που έχετε γεννηθεί γύρω στις 10 Αυγούστου το τετράγωνο Αφροδίτης – Άρη, ήδη από χτες, δημιουργεί ένταση, η οποία διαρκεί και έχει σχέση με την οικογένεια σας ή γενικότερα με τα προσωπικά σας θέματα. Φροντίστε τους ανθρώπους της οικογένειάς σας, αλλά και την υγεία σας. Αποφύγετε τις διενέξεις. Ένα οικονομικό σας θέμα έρχεται τώρα στο προσκήνιο, για να επιλυθεί. Προς το τέλος αυτής της εβδομάδας προσέχετε μήπως κάνετε κάποιο λάθος ή κάποια παρατυπία.

Παρθένος

Για σας που ανήκετε στο ζώδιο της Παρθένου οι τρεις πλανήτες στο ζώδιό σας (Σελήνη, Ήλιος και Ερμής) δημιουργούν ένα ενδιαφέρον διάστημα, στην διάρκεια του οποίου μπορεί να έχετε συναντήσεις, συζητήσεις και επαφές. Ειδικά εσείς που έχετε γενέθλια αυτές τις μέρες, αύριο και μεθαύριο, προσέχετε μήπως ο Ποσειδώνας σάς παρασύρει σε απατηλές καταστάσεις. Οι μυστικές επαφές και οι μυστικές συμφωνίες δεν ευνοούνται. Με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας (συγγενείς, αδέλφια, φίλους) υπάρχουν κάποια προβλήματα, τα οποία θα πρέπει να επιλύσετε. Ακόμη, επιζήμια μπορεί να είναι κάποια ταξίδια, ενώ σας περιμένουν και ατελείωτες διαδρομές.

Ζυγός

Για σας τους Ζυγούς η Αφροδίτη, κυβερνήτης πλανήτης σας, εξακολουθεί να είναι βεβαρημένη και να δείχνει δυσκολίες σε ένα οικονομικό σας θέμα. Τα πράγματα δεν είναι ιδιαίτερα καλά, ενώ το άγχος σας είναι αρκετά μεγάλο. Τρείς πλανήτες στο προηγούμενο από σας ζώδιο δημιουργούν ένταση. Στον χώρο της δουλειάς σας υπάρχουν περίεργες, αρκετά σημαντικές καταστάσεις.

Σκορπιός

Για σας τους Σκορπιούς των πρώτων ημερών τα πράγματα εξακολουθούν να είναι καλά και, μάλιστα, εσείς τα βλέπετε ακόμη καλύτερα. Για σας τους Σκορπιούς του δευτέρου δεκαημέρου, ιδίως αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 8-10 Νοεμβρίου, ήδη από χτες υπάρχει μια δυσαρμονία στις σχέσεις σας, τόσο τις επαγγελματικές όσο και τις κοινωνικές. Οι φίλοι σας όμως σας στηρίζουν. Βεβαίως μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να αποφύγετε να αναμίξετε τους φίλους με τα συναισθηματικά σας. Οι Σκορπιοί των τελευταίων ημερών βρίσκεστε σε μια αρκετά καλή φάση, προσέχετε όμως μήπως κάνετε κάτι παρακινδυνευμένο, το οποίο μπορεί να έρθει στο προσκήνιο.

Τοξότης

Για σας τους Τοξότες του Νοεμβρίου τα πράγματα είναι αντιφατικά. Ενώ ο Δίας, ο κυβερνήτης πλανήτης σας, σας ανοίγει δρόμους για ταξίδια, για σπουδές και για νομικές υποθέσεις, ο Ποσειδώνας σάς οδηγεί να κάνετε λάθη. Ιδιαίτερα μέσα στο Σαββατοκύριακο μπορεί να ακολουθήσετε λαθεμένη πορεία. Άγχος και αγωνία υπάρχει για θέματα που έχουν σχέση με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Όσο ο Άρης θα βρίσκεται στον Σκορπιό, αυτή η αγωνία δεν θα σας εγκαταλείψει. Από τις 14 Σεπτεμβρίου και μετά, που ο Άρης θα περάσει στο ζώδιό σας, έχετε να μάθετε πολλά από όσα γίνονται τώρα παρασκηνιακά. Κάποια θέματα που έχουν σχέση με τα ταξίδια και τις επαφές σας με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά σάς δημιουργούν άγχος.

Αιγόκερως

Για σας τους Αιγόκερους οι τρεις πλανήτες στην Παρθένο (Σελήνη, Ήλιος και Ερμής) είναι ευνοϊκοί και σας ανοίγουν δρόμους για ταξίδια. Προσέχετε όμως τις επιλογές σας. Ο Ερμής και η Σελήνη ευνοούν τις επαφές σας με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά, όμως στα οικονομικά και στα συναισθηματικά σας θέματα δεν φαίνεται να είναι καλά τα πράγματα. Ίσως κάποιοι φίλοι σάς απογοητεύσουν, ενώ και κάποια οικονομικά ζητήματα σάς απασχολούν.

Υδροχόος

Για σας τους Υδροχόους τα οικονομικά είναι αυτά που βρίσκονται στο πρώτο πλάνο του ενδιαφέροντός σας. Όμως, για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 5-7 Φεβρουαρίου οι σχέσεις σας φαίνεται να είναι σε διαρκή πόλεμο. Μια εμπόλεμη κατάσταση η οποία δεν φαίνεται να έχει καλή κατάληξη. Μόνο εσείς οι Υδροχόοι των τελευταίων ημερών είστε ήρεμοι (προς το παρόν).

Ιχθείς

Για σας τους Ιχθύς οι τρεις πλανήτες που βρίσκονται στο απέναντι από σας ζώδιο δημιουργούν ένα κλίμα ευφορίας σε σχέση με τον σύντροφό σας και τους συνεργάτες σας. Οι διενέξεις πάντως δεν λείπουν. Εσείς που έχετε γεννηθεί τον Φεβρουάριο προσέχετε μέχρι το τέλος της εβδομάδας μια σχέση ή μια συνεργασία σας. Γενικότερα σας απασχολούν θέματα που έχουν σχέση με την εργασία σας, τα οποία όμως δεν φαίνονται ευνοϊκά αυτό το διάστημα. Για ένα ταξίδι σας ή στην διάρκεια ενός ταξιδιού σας μπορεί να έχετε κάποιους προβληματισμούς.

Πηγή: astrologos.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ