Business Insider: Τα πλούσια παιδιά του Instragram ξεσάλωσαν φέτος το καλοκαίρι [εικόνες] - iefimerida.gr

Business Insider: Τα πλούσια παιδιά του Instragram ξεσάλωσαν φέτος το καλοκαίρι [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν μιλάμε για διακοπές που περιορίζονται στο δεσμευτικό χρονικό πλαίσιο της Παρασκευής μέχρι την Κυριακή. Οι συγκεκριμένοι δεν είναι υπάλληλοι (ούτε καν του εαυτού τους) για να αποζητούν μικρές αποδράσεις. Πρόκειται για τα πλούσια παιδιά που συνηθίζουν να ανεβάζουν τις φωτογραφίες τους στο Instagram και να σοκάρουν με τη χλιδή και τις ανέσεις της ζωής τους.

To Business Insider μάζεψε όλες τις φωτογραφίες που ανέβασαν οι γαλαζοαίματοι και τα παιδιά των πλουσίων και παρουσιάζει εκείνες που πραγματικά αφήνουν ένα έντονο σημειολογικό σημάδι στο μυαλό του κάθε μικρομεσαίου. Αυτός ο κόσμος δεν είναι για όλους!

Ακριβά ρολόγια, εκκεντρικές διασκεδάσεις, σκυλιά να πίνουν σαμπάνιες, ξέφρενα πάρτι σε εξωτικά νησιά, χαλάρωμα σε ξενοδοχεία-παλάτια, αυτοκίνητα που τρέχουν ανεμπόδιστα σε μεγάλους δρόμους. Οι πλούσιοι τα έκαναν όλα και τα έκαναν στον υπερθετικό βαθμό.
Οι φωτογραφίες που ανέβασαν στο Instagram είναι αψευδείς μάρτυρες της... ταπεινής ζωής που διάγουν...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ