Χορός, τραγούδια και «πύρινοι» λόγοι στην κηδεία του 18χρονου που δολοφονήθηκε από αστυνομικό στο Μιζούρι [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Χορός, τραγούδια και «πύρινοι» λόγοι στην κηδεία του 18χρονου που δολοφονήθηκε από αστυνομικό στο Μιζούρι [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκατοντάδες άνθρωποι παρευρέθηκαν τη Δευτέρα στην Εκκλησία των Βαπτιστών Friendly Temple στο Σαίντ Λούις του Μιζούρι για την κηδεία του νεαρού αφροαμερικανού Μάικλ Μπράουν, ο οποίος στις 9 Αυγούστου έπεσε νεκρός από τα πυρά του αστυνομικού Ντάρεν Γουίλσον.

Ο 18χρονος δεν έφερε όπλο και η δολοφονία του έγινε αφορμή για να ξεσπάσουν βίαιες συγκρούσεις και πολυήμερες διαδηλώσεις στο Φέργκιουσον των ΗΠΑ, ωστόσο τις τελευταίες ημέρες φαίνεται πως η ένταση έχει καταλαγιάσει.

Οι πενθούντες, αφού αρχικά εκφώνησαν λόγους και συλληπήθηκαν τους γονείς του Μάικλ, άφησαν στην άκρη τη θλίψη, την οργή τους αλλά και τα δάκρυα και τραγούδησαν προς τιμήν του νεαρού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ