Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, στον ανακριτή οι δράστες της διπλής δολοφονίας στη Μάνη -Ενταση έξω από τα δικαστήρια [βίντεο] - iefimerida.gr

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, στον ανακριτή οι δράστες της διπλής δολοφονίας στη Μάνη -Ενταση έξω από τα δικαστήρια [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, με ακροβολισμένους αστυνομικούς που έφεραν αλεξίσφαιρα και είχαν προτεταμένα τα όπλα τους, μεταφέρθηκαν στον ανακριτή για να απολογηθούν, το πρωί της Δευτέρας, οι δύο δράστες της διπλής δολοφονίας στην Μάνη.

Όπως αναφέρει η τοπική εφημερίδα «Θάρρος», έξω από το χώρο βρέθηκε συγκεντρωμένο πλήθος συγγενών του Κ. Σγούρου, θύματος της δολοφονίας και υπήρξε μεγάλη ένταση καθώς και αρκετές απειλές προς τους κατηγορουμένους . Η προσαγωγή του πρώτου κατηγορούμενου έγινε από την είσοδο της οδού Αριστομένους ενώ οι συγγενείς περίμεναν στην οδό Ψαρών. Έπειτα από αυτή την εξέλιξη συγκεντρώθηκαν και στις δυο εισόδους των δικαστηρίων της Καλαμάτας.

Όπως αναμενόταν τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια ενώ για ακόμα μια μέρα στην Καλαμάτα βρίσκεται πλήθος Αθηναϊκών καναλιών και ΜΜΕ για να καλύψουν το γεγονός που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο από τα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ