Tα δύο ασημί αποκαλυπτικά φορέματα στα βραβεία ΜΤV που συζητήθηκαν -Το σκίσιμο ως τη μηρό της Λόπεζ και οι αλυσίδες της Αμπερ Ρόουζ [εικόνες]

Eπέλεξαν φουστάνια στο ίδιο χρώμα. Θέλησαν να είναι και οι δυο αποκαλυπτικές. Η μία κατάφερε να είναι σικ και να κλέψει τις εντυπώσεις, η άλλη να κάνει όλους να αναρωτιούνται «μα τι φόρεσε;». Ο λόγος για την Τζένιφερ Λόπεζ και την Αμπερ Ρόουζ στα MTV Video Music Awards 2014.

Η Τζένιφερ Λόπεζ απέδειξε ότι και μετά τα 40, αν το θέλει, μια γυναίκα μπορεί να βάλει κάτω όχι μια, ούτε δυο, αλλά πολλές περισσότερες 20άρες.

Η Λατίνα σταρ εμφανίστηκε στα βραβεία του MTV φορώντας ένα μακρύ φόρεμα που αγκάλιαζε το κορμί της και άφηνε ακάλυπτε τη μέση της αλλά και το αριστερό της πόδι ως ψηλά το μηρό.

Με γόβες στην ίδια απόχρωση, απλό χτένισμα και μακιγιάζ συμπλήρωσε την εμφάνιση η οποία κέρδισε τις εντυπώσεις.

Μπορεί, όμως, η Τζένιφερ Λόπεζ με το ασημί της φόρεμα να απέσπασε πλήθος κολακευτικών σχολίων, ωστόσο, μια άλλη συνάδελφός της με μια ενδυματολογική επιλογή σε αντίστοιχη απόχρωση κατάφερε να λάβει τις χειρότερες κριτικές. Ο λόγος για την Αμπερ Ρόουζ, η οποία εμφανίστηκε στα βραβεία με ένα φόρεμα από αλυσίδες το οποίο δεν άφηναν τίποτα στη φαντασία. Απολύτως.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ