Το πιο ακριβό κουκλόσπιτο στον κόσμο: Είναι μικρογραφία κτιρίου του 19ου αιώνα και κοστίζει 100.000 λίρες [εικόνες] - iefimerida.gr

Το πιο ακριβό κουκλόσπιτο στον κόσμο: Είναι μικρογραφία κτιρίου του 19ου αιώνα και κοστίζει 100.000 λίρες [εικόνες]

Το πιο ακριβό κουκλόσπιτο στον κόσμο: Είναι μικρογραφία κτιρίου του 19ου αιώνα κ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάθε μικρό κορίτσι αγαπά τα κουκλόσπιτα και θέλει να έχει ένα για να παίζει. Ομως αυτό το κουκλόσπιτο, το οποίο είναι μικρογραφία ενός κτιρίου του 19ου αιώνα που βρίσκεται στο Παρίσι και κοστίζει 100.000 λίρες, σίγουρα δεν είναι κατάλληλο για παιδιά.

Το συγκεκριμένο «σπίτι» κατασκευάστηκε από τον Kevin Mulvany και την Susie Rogers, που είναι ιστορικοί τέχνης, όταν ένας ιδιώτης τους ανέθεσε τη δουλειά.

Το τετραώροφο κουκλόσπιτο διαθέτει χρυσά και ασημένια διακοσμητικά καθώς και ντουλάπα με πιστές αντιγραφές από παπούτσια Prada και Chanel. Εντύπωση προκαλούν φυσικά και τα χειροποίητα γυάλινα ποτήρια, καθώς και οι ξύλινοι εσωτερικοί του χώροι.

Για την κατασκευή του οι σχεδιαστές χρειάστηκαν έναν ολόκληρο χρόνο.

Οι κατασκευαστές του κουκλόσπιτου

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ