Πυροβολισμοί με τρεις τραυματίες σε πάρτι του Κρις Μπράουν -Στόχος των δραστών ήταν ο τραγουδιστής [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Πυροβολισμοί με τρεις τραυματίες σε πάρτι του Κρις Μπράουν -Στόχος των δραστών ήταν ο τραγουδιστής [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αγνωστοι δράστες άνοιξαν πυρ τα ξημερώματα της Κυριακής μέσα σε γνωστό κλαμπ του Λος Αντζελες, κατά τη διάρκεια πάρτι για τα βραβεία του MTV που διοργάνωσαν ο σταρ της ραπ Κρις Μπράουν και η τραγουδίστρια Πία Μία.

Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε ο γνωστός παραγωγός Μάριον Σουγκ Νάιτ, καθώς και μία 19χρονη και ένας 32χρονος, τα ονόματα των οποίων δεν έχουν γίνει γνωστά.

Ο γνωστός παραγωγός Μάριον Σουγκ Νάιτ

Το περιστατικό σημειώθηκε στο κλαμπ 10ΟΑΚ, το οποίο εκείνη την ώρα ήταν γεμάτο από γνωστούς σταρ της μουσικής βιομηχανίας και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, στόχος των δραστών ήταν ο ίδιος ο Κρις Μπράουν. Ο νεαρός τραγουδιστής, οποίος βρίσκεται ελεύθερος υπό αστυνομική επιτήρηση, φυγαδεύτηκε από άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας.

Ο Μάριον Σουγκ Νάιτ, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο καθώς έχει τραυματιστεί με έξι σφαίρες στο στομάχι και στο χέρι, χειρουργήθηκε και αναρρώνει στην μονάδα εντατικής θεραπείας.

Να σημειωθεί πως η αστυνομία έκλεισε τους δρόμους γύρω από το κλαμπ και προχώρησε σε δεκάδες προσαγωγές θαμώνων προκειμένου να τους ανακρίνει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ