Κόβει μαχαίρι τις συζητήσεις για συγκυβέρνηση ο Σαμαράς - iefimerida.gr

Κόβει μαχαίρι τις συζητήσεις για συγκυβέρνηση ο Σαμαράς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ΝΔ σταματά κάθε συζήτηση περί συγκυβέρνησης, με σημερινή ανακοίνωση του εκπροσώπου της Γιάννη Μιχελάκη και αποδίδει τα σχετικά σενάρια "στην ανεπάρκεια και στην αναποτελεσματικότητα της κυβέρνησης".

Χαρακτηριστικά ο κ. Μιχελάκης αναφέρει:

"Δουλειά δεν έχει η κυβέρνηση και ασχολείται συνέχεια με την αντιπολίτευση. Τους καταλαβαίνουμε. Όποιος δεν μπορεί να κυβερνήσει...ονειρεύεται συγκυβέρνηση. Ας κοιτάξει καλύτερα η η κυβέρνηση τα προβλήματα της πραγματικής οικονομίας: Την ανεργία, τα λουκέτα και την ακρίβεια και ας πάψει να αναζητά σωσίβιο για την ανεπάρκειά της σε σενάρια συγκυβέρνησης".

Ο κ. Μιχελάκης υπενθυμίζει την τοποθέτηση του Α. Σαμαρά, που θέτει τα όρια της συναίνεσης: "Με την ίδια συνέπεια που η ΝΔ καταψηφίζει τα νομοσχέδια της κυβέρνησης όταν είναι σε λάθος κατεύθυνση, με την ίδια ακριβώς υπερψηφίζει νομοσχέδια όταν η κυβέρνηση υιοθετεί το σωστό".

Ξεκαθαρίζει δε ότι "συναίνεση ή συνενοχή στο λάθος η ΝΔ δεν πρόκειται ποτέ να δώσει" και καταλήγει σημειώνοντας ότι "φωνές μέσα στην κυβέρνηση, που μιλούν για συναίνεση- και εννοούν συνενοχή- είναι εκτός των προθέσεων της ΝΔ".

Πάντως η δήλωση Μιχελάκη είναι προφανές ότι στρέφεται και εναντίον στελεχών της Νεας Δημοκρατίας, όπως ο Κωστης Χατζηδάκης που προσφατα έθεσε το ζήτημα της συνεργασίας των δύο μεγάλων κομμάτων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ