Πάρτι φοροδιαφυγής στα νησιά: Ιδιοκτήτης κέντρου στην Κέρκυρα δεν έκοψε αποδείξεις 5.000 ευρώ - iefimerida.gr

Πάρτι φοροδιαφυγής στα νησιά: Ιδιοκτήτης κέντρου στην Κέρκυρα δεν έκοψε αποδείξεις 5.000 ευρώ

Πάρτι φοροδιαφυγής στα νησιά: Ιδιοκτήτης κέντρου στην Κέρκυρα δεν έκοψε αποδείξε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνελήφθη τα ξημερώματα του Σαββάτου από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας, ένας 35χρονος, υπεύθυνος κέντρου διασκέδασης στη Κέρκυρα, για μη έκδοση αποδείξεων, καθώς από τον φορολογικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο νυχτερινό κέντρο που δραστηριοποιούταν, διαπιστώθηκε ότι δεν είχαν εκδοθεί αποδείξεις λιανικών συναλλαγών συνολικής αξίας 5.000 ευρώ.

Παράλληλα από τον ασφαλιστικό έλεγχο διαπιστώθηκε η εργασία πέντε ατόμων χωρίς την απαραίτητη από το νόμο ασφαλιστική κάλυψη

Για τον 35χρονο εφαρμόστηκε η αυτόφωρη διαδικασία σε βάρος του 35χρονου, ενώ με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγείται στις αρμόδιες Εισαγγελικές αρχές.

Υπενθυμίζεται ότι στον τηλεφωνικό αριθμό 11012 ή στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις 11012@hellenicpolice.gr & financialpolice@hellenicpolice.gr της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, ανώνυμα ή επώνυμα, για να παρέχουν πληροφορίες ή να καταγγέλλουν παράνομες και επίμεμπτες ενέργειες ή δραστηριότητες κατά του τομέα της οικονομίας, της δημόσιας περιουσίας, καθώς και της κοινωνικής και ασφαλιστικής πρόνοιας και των δικαιωμάτων.

Φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ