Βγήκε στο σφυρί το ιδιωτικό νησί Αγία Τριάδα στην Εύβοια -Πωλείται έναντι 15 εκατ. ευρώ [εικόνες] - iefimerida.gr

Βγήκε στο σφυρί το ιδιωτικό νησί Αγία Τριάδα στην Εύβοια -Πωλείται έναντι 15 εκατ. ευρώ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τι μπορεί να αποκτήσει κανείς αν διαθέτει 15 εκατομμύρια ευρώ; Η απάντηση είναι πολύ εύκολη: πάρα πολλά! Ένα από αυτά είναι να αγοράσει το ιδιωτικό νησί Αγία Τριάδα στον κόλπο της Εύβοιας.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η εταιρεία real estate που το διαχειρίζεται βρίσκεται πλέον στην κατηγορία των προς πώληση και κοστολογείται στα 15 εκατομμύρια ευρώ. Η Αγία Τρίαδα βρίσκεται κοντά στον κόλπο της Εύβοιας, έχει έκταση 13 στρέμματα, διαθέτει δύο παραλίες, εκκλησία, 350 ελαιόδεντρα, οπωροφόρα δέντρα, ένα παρατηρητήριο του 17ου αιώνα, δικό του μπαρ, παιδική χαρά και μια κύρια κατοικία τεσσάρων δωματίων, αλλά και ένα σπίτι δύο δωματίων για το προσωπικό.

Επίσης διαθέτει μια μεγάλη ψησταριά που μπορεί να φιλοξενήσει 30 επισκέπτες, αλλά και ένα πλωτό σπίτι που χωράει έως και τρία μικρά ταχύπλοα.

Ένας εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε στην βρετανική εφημερίδα: «Φανταστείτε αυτή την όαση σαν να είναι το δικό σας μεσογειακό καταφύγιο. Αυτό το καταφύγιο είναι το απόλυτο μέρος για ήρεμες διακοπές σε μια την ειδυλλιακή τοποθεσία. Ένα νησί στο οποίο βασιλιάς θα είναι αυτός που θα το αγοράσει».

Το νησί βρίσκεται μόλις μισή ώρα από την Αθήνα και είναι προσβάσιμο τόσο με πλοίο ή ελικόπτερο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ