Ο μητροπολίτης Γόρτυνος επιτίθεται στον Σαμαρά για το αντιρατσιστικό: Ο νόμος είναι αντίθετος προς την Αγία Γραφή - iefimerida.gr

Ο μητροπολίτης Γόρτυνος επιτίθεται στον Σαμαρά για το αντιρατσιστικό: Ο νόμος είναι αντίθετος προς την Αγία Γραφή

Ο μητροπολίτης Γόρτυνος επιτίθεται στον Σαμαρά για το αντιρατσιστικό: Ο νόμος εί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση προς τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, εξαπέλυσε ο μητροπολίτης Γόρτυνος, Ιερεμίας, με αφορμή το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο που πρόκειται να τεθεί προς ψήφιση.Σε οργισμένη επιστολή του ο κ. Ιερεμίας, εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για την ψήφιση του εν λόγω νομοσχεδίου αναφέροντας ότι είναι αντίθετο προς την Αγία Γραφή.

«Ο νόμος αυτός είναι αντίθετος πρός τήν Ἁγία Γραφή, προς την Ελληνική σοφία καί παιδεία, αλλά καί πρός αὐτήν τήν απλή λογική καί τό αίσθημα του ανθρώπου» αναφέρει ο μητροπολίτης Γόρτυνος και συμπληρώνει «Στήν χώρα μας, κύριε Πρωθυπουργέ, δέν μπορεί να σταθεί ο υπο ψήφιση νόμος σας κατά του ρατσισμού, διότι αυτός καταστρατηγεί την ελεύθερη σκέψη καί έκφραση των ρωμαλέων Ελλήνων, χαρίσματα και αγαθά, τα οποία προστατεύονται συνταγματικώς».

Ο κ. Ιερεμίας, μάλιστα, προειδοποίησε τον πρωθυπουργό ότι οι κληρικοί ειδικότερα οι επίσκοποι δεν θα αφήσουν τον λαό «να αγωνίζεται μόνος του, για την υπεράσπιση των δώρων πού έλαβε από τόν Θεό».

Επιπλέον ο κ. Ιερεμίας επεσήμανε οτι στη μητροπολιτική περιφέρεια Γόρτυνος όλοι είναι εναντίον του Πρωθυπουργού για το νομοσχέδιο αυτό, το οποίο και χαρακτήρισε «ενάντιο πρός την ελληνορθόδοξη παράδοσή μας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ