Φονικό Αστρους: Ενταση στα δικαστήρια -Η αρραβωνιαστικιά του 39χρονου θύματος επιτέθηκε στον παιδοκτόνο και στον Κούγια [βίντεο] - iefimerida.gr

Φονικό Αστρους: Ενταση στα δικαστήρια -Η αρραβωνιαστικιά του 39χρονου θύματος επιτέθηκε στον παιδοκτόνο και στον Κούγια [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Eνταση επικράτησε το πρωί της Πέμπτης στα δικαστήρια Ναυπλίου όπου οδηγήθηκαν ο 75χρονος παιδοκτόνος του Αστρους και η σύζυγός του, όταν η αρραβωνιαστικιά του 39χρονου δολοφονηθέντος επιτέθηκε φραστικά τόσο σε αυτούς, όσο και στον συνήγορό τους Αλέξη Κούγια.

Σύμφωνα με τον κ. Κούγια η αρραβωνιαστικιά του θύματος έβρισε χυδαία τόσο τους γονείς του 39χρονου, όσο και τον ίδιο, ενώ δήλωσε ότι πληροφορήθηκε πως η εν λόγω γυναίκα μαζί με το θύμα είχαν διώξει από το το σπίτι του το κατηγορούμενο ζευγάρι και είχαν εγκατασταθεί αυτοί εκεί.

Η ένταση που προκλήθηκε στα δικαστήρια Ναυπλίου, μάλιστα, ήταν τέτοια, που χρειάστηκε η παρέμβαση της αστυνομίας για να λήξει το συμβάν.

Μετά το περιστατικό σε δηλώσεις του ο Αλέξης Κούγιας υποστήριξε ότι ο 75χρονος έχει μετανιώσει για το έγκλημα, προσθέτοντας, ότι ο πατέρας πριν από ένα μήνα είχε ανοίξει λογαριασμό σε τράπεζα και είχε κάνει συγκύριο το θύμα. Συνεχίζοντας στις δηλώσεις του χαρακτήρισε το έγκλημα «να μην σου χτυπήσει ο διάβολος την πόρτα» κάνοντας λόγο για δράμα της οικογένειας. Από την πλευρά της η δικηγόρος της αρραβωνιαστικιάς του 39χρονου, που δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής, δήλωσε ότι «θα κάνουμε ότι μπορούμε για να υπερασπιστούμε τη μνήμη του 39χρονου που προσβάλλεται».

Εντωμεταξύ, λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι της Πέμπτης έγινε γνωστό ότι προφυλακίστηκε ο πατέρας που σκότωσε τον 39χρονο γιο του, ενώ η μητέρα αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση 6.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ