Γιάννης Κομμάτης: Ο 26χρονος στρατιωτικός που δολοφονήθηκε στη Μάνη με το παρατσούκλι «αγαθός γίγαντας» [εικόνες] - iefimerida.gr

Γιάννης Κομμάτης: Ο 26χρονος στρατιωτικός που δολοφονήθηκε στη Μάνη με το παρατσούκλι «αγαθός γίγαντας» [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Αγαθό γίγαντα» λόγω της σωματικής του διάπλασης αλλά και του υποτιθέμενου άκακου χαρακτήρα του αποκαλούσαν, σύμφωνα με πληροφορίες, οι συνάδελφοί του τον άτυχο 26χρονο Γιάννη Κομμάτη που δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στη Μάνη, αν και οι φιλίες και οι πράξεις του άλλα προδίδουν.

Ο Γιάννης Κομμάτης που ζούσε στο Κόκκαρι της Σάμου, σπούδασε μηχανικός αυτοκινήτων αλλά τον κέρδισε ο στρατός, όπου υπηρετούσε ως οπλίτης πενταετούς θητείας στο νησί του. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι συνάδελφοί του στο στρατόπεδο τον αποκαλούσαν o «αγαθός γίγαντας» λόγω της μυικής διάπλασης και της αγάπης που είχε για τη γυμναστική και το bodybuilding.

Η γυμναστική και τα τατουάζ ήταν δύο από τα μεγάλη πάθη που είχε κοινά με τον φίλο του Κωνσταντίνο Σγούρο, που επίσης δολοφονήθηκε στη Μάνη. Ας σημειωθεί ότι τα τατουάζ του φίλου του αλλά και του ιδίου παραπέμπουν σε ακραία ιδεολογία, ενώ όπως προκύπτει από το στυγερό έγκλημα της Μάνης, είχαν δοσοληψίες με παράνομα αναβολικά.

Η μανία με τα αναβολικά

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Το Εθνος» ο Γιάννης Κομμάτης σκόπευε να ανοίξει κατάστημα με συμπληρώματα διατροφής και είδη γυμναστικής στη Σάμο.

«Η ζωή μου αποτελείται από δυο πράγματα. Το πρώτο είναι το γυμναστήριο και ότι περιλαμβάνει αυτό και το δεύτερο το αμάξι μου. Θα καταλάβετε γιατί δεύτερο σε αξία είναι το αυτοκίνητό μου όταν το δείτε. Κλείνω τώρα, ώρα για γυμναστήριο...», έγραφε πριν λίγο καιρό στο Facebook.

Τα δύο αστέρια που είχε χτυπήσει ως τατουάζ στους ώμους ο Γιάννης Κομμάτης ερμηνεύονται από ειδικούς ως σημάδι μύησης στη ρωσική μαφία και σημαίνει «δεν προσκυνάμε κανέναν»

Ο Γιάννης Κομμάτης:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ