Εσπευσμένα επιστρέφει από τις διακοπές του ο Κάμερον -Σοκαρισμένος από την εμπλοκή Βρετανού πολίτη στη δολοφονία του Φόλεϊ

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον αποφάσισε να επιστρέψει εσπευσμένα από τις διακοπές που σημειωτέον είχε πάει για 15η φορά μέσα στη θητεία του. Ο λόγος της επιστροφής του Βρετανού πρωθυπουργού είναι η εμπλοκή Βρετανού πολίτη στην αποτρόπαια δολοφονία του Τζέιμς Φόλεϊ.

Συγκεκριμένα ο Βρετανός πρωθυπουργός δήλωσε σοκαρισμένος και εξέφρασε το αποτροπιασμό του για το ενδεχόμενο να είναι Βρετανός ο δήμιος του άτυχου δημοσιογράφου σημειώνοντας όμως ότι προς το παρόν δεν έχει ταυτοποιηθεί ο άνθρωπος με τη βρετανική προφορά που ακούγεται στο βίντεο της εκτέλεσης του Φόλεϊ.

Επιπροσθέτως ο Κάμερον τόνισε ότι εξακολουθεί να αποκλείει την πιθανότητα αποστολής βρετανικών στρατευμάτων για μια στρατιωτική επέμβαση στο Ιράκ.

Σημειώνεται ότι η βρετανική αντιτρομοκρατική υπηρεσία εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποίησε ότι ερευνά το βίντεο του αποκεφαλισμού του Φόλεϊ στο οποίο ακούγεται να μιλάει ένας άνδρας που έχει βρετανική προφορά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ