Τώρα μπουγελώνονται και πλανητάρχες: Η σύζυγος του Τζορτζ Μπους τον έκανε μούσκεμα και εκείνος προκάλεσε τον Κλίντον [βίντεο] - iefimerida.gr

Τώρα μπουγελώνονται και πλανητάρχες: Η σύζυγος του Τζορτζ Μπους τον έκανε μούσκεμα και εκείνος προκάλεσε τον Κλίντον [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέχρι και πρώην πλανητάρχες αρχίζουν να υποκύπτουν στην τρέλα του Ice Bucket Challenge, με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζόρτζ Μπους, να γίνεται μούσκεμα πάντα για καλό σκοπό.Αρχικά ο 43ος πρόεδρος των ΗΠΑ έδειχνε απρόθυμος να ρίξει έναν κουβά παγωμένο νερό στο κεφάλι του και άρχισε να γράφει μια επιταγή, ωστόσο, εκείνη τη στιγμή, εμφανίστηκε η σύζυγός του Λόρα και τον έκανε μούσκεμα. «Η επιταγή είναι δική μου, δεν θέλω να χαλάσω τα μαλλιά μου» αστειεύτηκε η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ.

Στη συνέχεια ο Τζόρτζ Μπους, όπως ήταν αναμενόμενο, προκάλεσε τον προκάτοχό του, Μπιλ Κλίντον.

Εάν υποκύψει και δεύτερος πρώην πλανητάρχης τότε η «πίεση» στον Μπαράκ Ομπάμα θα γίνει ακόμη μεγαλύτερη, καθώς, ήδη τον έχουν προκαλέσει αρκετές φορές και εκείνος αρνήθηκε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ