Η στιγμή που η πυροσβεστική φθάνει στο γκρεμό όπου βρέθηκαν δολοφονημένοι οι δύο νεαροί στη Μάνη [βίντεο] - iefimerida.gr

Η στιγμή που η πυροσβεστική φθάνει στο γκρεμό όπου βρέθηκαν δολοφονημένοι οι δύο νεαροί στη Μάνη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το βράδυ της Τρίτης, λίγο πριν σουρουπώσει, σύμφωνα με πληροφορίες, εντόπισαν τα κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ., της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ που ερευνούσαν την περιοχή, των Κωνσταντίνο Σγούρο και τον Γιάννη Κομμάτη, άγρια δολοφονημένους σε χαράδρα στην περιοχή Κάμπος του Δήμου Δυτικής Μάνης.

Οι δυο νεαροί είχαν εξαφανισθεί από τα ξημερώματα της Δευτέρα ενώ κατευθύνονταν από την Καρδαμύλη στην Καλαμάτα με μηχανή. Μόλις οι γονείς τους κατάλαβαν ότι κάτι δεν πάει καλά, αφού δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν με τα παιδιά τους, ενημέρωσαν την αστυνομία και αμέσως άρχισε έρευνα από εξειδικευμένα κλιμάκια για τον εντοπισμό των δύο νεαρών. Το τέλος της έρευνας, όμως, ήταν άσχημο, αφού οι δύο νεαροί εντοπίστηκαν άγρια δολοφονημένοι από κυνηγετικό όπλο, ενώ σημειώνεται, ότι ακόμη δεν έχει βρεθεί η μηχανή τους.

Οι κάτοικοι της περιοχής όπου βρέθηκαν τα άψυχα σώματα των δύο νεαρών μιλώντας σε τοπικά μέσα ενημέρωσης δηλώνουν σοκαρισμένοι από το πρωτοφανές έγκλημα που συνέβη στον τόπο τους.

Βίντεο: Tharrosnews.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ