Απίθανοι πυροσβέστες στα Χανιά: Μετέτρεψαν ένα πυροσβεστικό όχημα σε... ενυδρείο [βίντεο] - iefimerida.gr

Απίθανοι πυροσβέστες στα Χανιά: Μετέτρεψαν ένα πυροσβεστικό όχημα σε... ενυδρείο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το νερό είναι σύμφυτο με τη λειτουργία της πυροσβεστικής. Μόνο οι συγκεκριμένοι πυροσβέστες στα Χανιά αποφάσισαν να πρωτοτυπήσουν και να μετατρέψουν ένα πυροσβεστικό όχημα σε ενυδρείο!

Αυτή την πρωτοποριακή σύλληψη, ανέδειξε το τοπικό κανάλι «ΝέαTv» δίνοντας το λόγο στα μέλη του 1ου Πυροσβεστικού Σταθμού Χανίων που έκαναν πράξη την... τρελή ιδέα τους να μεταμορφώσουν ένα πυροσβεστικό όχημα σε... ενυδρείο.

Η προσπάθεια κράτησε περίπου ένα χρόνο και χρειάστηκε να στηθούν και να ενωθούν τα τζάμια του ενυδρείου, να γίνουν ξεχωριστά η βαφή, οι επισκευές και να βρεθούν τα ανταλλακτικά στο όχημα και μετά να πάρει την τελική του μορφή.

Όσο για τη φροντίδα των... κατοίκων του ενυδρείου έχει στηθεί ολόκληρος μηχανισμός πίσω ακριβώς από το πυροσβεστικό όχημα, τόσο για την τροφή, όσο και για το φιλτράρισμα του νερού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ