Πόλεμος συμμοριών στην Ονδούρα: 8 νεκροί και 4 τραυματίες σε συμπλοκή έξω από νεκροτομείο - iefimerida.gr

Πόλεμος συμμοριών στην Ονδούρα: 8 νεκροί και 4 τραυματίες σε συμπλοκή έξω από νεκροτομείο

Πόλεμος συμμοριών στην Ονδούρα: 8 νεκροί και 4 τραυματίες σε συμπλοκή έξω από νε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακόμη ένα αιματοκύλισμα στην διαβόητη πόλη του Σαν Πέδρο Σούλα, στη βόρεια Ονδούρα, ένα από τα πιο βίαια σημεία του πλανήτη, καθώς ανταλλαγές πυροβολισμών έξω από νεκροτομείο είχαν ως αποτέλεσμα να σκοτωθούν οκτώ άνθρωποι και να τραυματιστούν άλλοι τέσσερις.«Μια ομάδα ανθρώπων βρισκόταν μπροστά από το νεκροτομείο περιμένοντας να παραδώσει ένα πτώμα. Δύο αυτοκίνητα έφθασαν όπου επέβαιναν 2 άνθρωποι που φόραγαν κουκούλες οι οποίοι άνοιξαν πυρ εναντίον τους» περιέγραψε σε τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς ο γιατρός Έκτορ Ερνάντες, διευθυντής της ιατροδικαστικής υπηρεσίας στο Σαν Πέδρο Σούλα.

Επτά άνθρωποι πέθαναν ακαριαία, κι ένας όγδοος κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο, σύμφωνα με τους γιατρούς.

Τα περισσότερα από τα θύματα ήταν συγγενείς ενός άνδρα που δολοφονήθηκε τη νύχτα της Δευτέρας προς Τρίτη στο Πουέρτο Κορτές, σε απόσταση 300 χιλιόμετρων βόρεια της πρωτεύουσας Τεγκουσιγκάλπα.

Me 187 ανθρωποκτονίες ανά 100.000 χιλιάδες κατοίκους, η Ονδούρα είναι η πλέον επικίνδυνη χώρα παγκοσμίως εκτός των εμπόλεμων ζωνών, σύμφωνα με την μεξικανική μη κυβερνητική οργάνωση Ασφάλεια, Δικαιοσύνη και Ειρήνη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ