Ο σκληρός Βιν Ντίζελ μπουγελώθηκε και προκαλεί τον Πούτιν να κάνει το ίδιο [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο σκληρός Βιν Ντίζελ μπουγελώθηκε και προκαλεί τον Πούτιν να κάνει το ίδιο [βίντεο]

Ο σκληρός Βιν Ντίζελ μπουγελώθηκε με παγωμένο νερό και προκαλεί τον Πούτιν να κά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο γνωστός ηθοποιός Βιν Ντίζελ, αποδέχθηκε την πρόκληση του ice bucket challenge και μπουγελώθηκε με έναν κουβά με παγωμένο νερό, πάντα για καλό σκοπό, όπως έχουν κάνει και αρκετές διασημότητες.

Ο Βιν Ντίζελ αμέσως μετά την... ψυχρολουσία προκάλεσε την Μισέλ Ομπάμα, την Αντζελίνα Τζολί και τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν να κάνουν το ίδιο.

Να σημειωθεί πως το μουγέλωμα με το παγωμένο νερό γίνεται στο πλαίσιο μίας καμπάνιας για τη συγκέντρωση χρημάτων προκειμένου να αντιμετωπιστεί η Αμυοτροφική Πλάγια Σκλήρυνση.

Ο Ντμίτρι Πέσκοφ, εκπρόσωπος Τύπου του ισχυρού άνδρα του Κρεμλίνου, ανέφερε πως ο Πούτιν δεν γνωρίζει την προσπάθεια που γίνεται για την αντιμετώπιση της ασθένειας και τόνισε πως στην ατζέντα του προέδρου υπάρχουν πιο σοβαρά πράγματα για να ασχοληθεί.

Το μόνο που μένει είναι να δούμε αν ο Βλαντιμίρ Πούτιν θα αποδεχθεί την πρόκληση και θα «λουστεί» με παγωμένο νερό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ