Ενας στιλάτος γάμος -Το πρωτότυπο νυφικό που δεν έχει ξαναφορέσει άλλη νύφη και η παράνυμφος Σάρα Τζέσικα Πάρκερ [εικόνες] - iefimerida.gr

Ενας στιλάτος γάμος -Το πρωτότυπο νυφικό που δεν έχει ξαναφορέσει άλλη νύφη και η παράνυμφος Σάρα Τζέσικα Πάρκερ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tην τύχη να έχει παράνυμφο στον γάμο της την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ είχε η Μελίντα Ριλέα, επί χρόνια συνεργάτιδα της ηθοποιού.

Οι δύο γυναίκες πρωτοσυνεργάστηκαν στην ταινία του Sex and The City και συνεχίζουν ακόμη να δουλεύουν μαζί στην εταιρεία παραγωγής της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.

Οπως θα περίμενε κανείς, λόγω και της στενής φιλικής σχέσης που έχει με την ιέρεια του στιλ η Μελίντα Ριλέα επέλεξε ένα νυφικό το οποίο ήταν εντελώς διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Ασπρο μεν, αλλά με τύπωμα μπλε λουλουδιών παντού την έκανε να ξεχωρίζει, αναδεικνύοντας την ομορφιά της και το ιδιαίτερο στιλ της. Το ίδιο όμορφη ήταν και η 49χρονη σάρα Τζέσικα Πάρκερ, η οποία έλαμπε μέσα από το υπέρκομψο μοβ μακρύ στράπλες φόρεμά της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ