Διθύραμβοι του Roberto Cavalli: Η επόμενη κολεξιόν μου είναι εμπνευσμένη από την Ελλάδα [εικόνες& βίντεο] - iefimerida.gr

Διθύραμβοι του Roberto Cavalli: Η επόμενη κολεξιόν μου είναι εμπνευσμένη από την Ελλάδα [εικόνες& βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Eνθουσιασμένος και εντυπωσιασμένος δηλώνει ο διάσημος σχεδιαστής Roberto Cavalli από τις διακοπές του στα ελληνικά νησιά. Μάλιστα, δεν δίστασε να καταγράψει τις εικόνες που αντικρίζει καθημερινά στο προσωπικό του blog.

Το κείμενο συνδυάζεται με δύο βίντεο που ανέβασε από το σκάφος του με το οποίο περιδιαβαίνει τα ελληνικά νησιά. Όλα αυτά φαίνεται πως τον έχουν εμπνεύσει αρκετά, καθώς δεν δίστασε να... δεσμευτεί πως η επόμενη κολεξιόν του θα έχει άρωμα Ελλάδας.

Γράφει χαρακτηριστικά:

«Είμαι στην Ελλάδα κι εδώ περνάω όλο τον Αύγουστο στην απόλυτη ηρεμία, στο φανταστικό σκηνικό που συνθέτουν τα νησιά αυτής της χώρας και μας θυμίζουν τη μεγάλη ιστορία των ποιητών της, των επιστημόνων της και των θαλασσοπόρων της. Μπορώ σχεδόν να αισθανθώ την παρουσία των αρχαίων Θεών, που ενέπνευσαν τον ελληνικό πολιτισμό για αιώνες».

Διθύραμβοι του Roberto Cavalli: Η επόμενη κολεξιόν μου είναι εμπνευσμένη από την Ελλάδα [εικόνες& βίντεο] | iefimerida.gr 0

«Η Ελλάδα μου δίνει εξαιρετικές ιδέες για την επόμενη καλοκαιρινή μου κολεξιόν» γράφει παρακάτω και εξηγεί: «Τα χρώματα εδώ είναι χορταστικά, καλοκαιρινά, γιορτινά... η βαθιά γαλάζια θάλασσα που ενώνεται με τον γαλανό ουρανό και το εκτυφλωτικό λευκό των κτιρίων...».

Διθύραμβοι του Roberto Cavalli: Η επόμενη κολεξιόν μου είναι εμπνευσμένη από την Ελλάδα [εικόνες& βίντεο] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ