Ο Αντόνιο Μπαντέρας τα σπάει στο Σεν Τροπέ με τρεις νεαρές καλλονές [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Αντόνιο Μπαντέρας τα σπάει στο Σεν Τροπέ με τρεις νεαρές καλλονές [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η σελίδα Μέλανι Γκρίφιθ γύρισε οριστικά για τον Αντόνιο Μπαντέρας. Ξαναβρίσκοντας τις συνήθειες του πολύφερνου εργένη, φωτογραφήθηκε στο Σεν Τροπέ να περνάει μια τρελή νύχτα συντροφιά με διαφορετικές κοπέλες.

Οπως και η Ιμπιζα, μικρό ισπανικό νησάκι διάσημο για την ξέφρενη νυχτερινή ζωή, έτσι και το Σεν Τροπέ της Γαλλίας είναι ο καλοκαιρινός προορισμός για σταρ. Η πόλη έγινε γνωστή παγκόσμια χάρη στην Μπριζίτ Μπαρντό και θεωρείται must για διάσημους και όμορφους ανθρώπους. Τελευταία άφιξη, ο Αντόνιο Μπαντέρας.
Ο διάσημος Ισπανός δεν πέρασε μόνος το το τριήμερο. Εθεάθη στο μπαρ-ρεστοράν L'Opera συνοδευόμενος από πολλές όμορφες κοπέλες, άγνωστες, με τις οποίες χόρεψε, γέλασε και ίσως έκανε κάτι περισσότερο. Οι φωτογράφοι τον συνέλαβαν να φεύγει από το εστιατόριο με μια από τις άγνωστες κοπέλες που ήταν σκαλωμένη πάνω του όλο το βράδυ.
Μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου του με την Μέλανι Γκρίφιθ, έπειτα από 18 χρόνια γάμου, ο Μπαντέρας επωφελείται όσο ποτέ από την εργένικη ζωή του. Το διαζύγιο ήταν δύσκολο και οι δικοί του άνθρωποι ισχυρίζονται ότι δεν το περίμεναν. Φήμες ανέφεραν ότι ο Μπαντέρας ζούσε τα δύο τελευταία χρόνια με μια γυναίκα και ότι αυτή που τον παρηγόρησε μετά το διαζύγιο είναι η Σάρον Στόουν.

Ο Αντόνιο Μπαντέρας τα σπάει στο Σεν Τροπέ με τρεις νεαρές καλλονές [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ο Αντόνιο Μπαντέρας τα σπάει στο Σεν Τροπέ με τρεις νεαρές καλλονές [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ο Αντόνιο Μπαντέρας τα σπάει στο Σεν Τροπέ με τρεις νεαρές καλλονές [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ο Αντόνιο Μπαντέρας τα σπάει στο Σεν Τροπέ με τρεις νεαρές καλλονές [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ο Αντόνιο Μπαντέρας τα σπάει στο Σεν Τροπέ με τρεις νεαρές καλλονές [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ