Νεαρός αμερικανός σκαρφίστηκε το πιο απίθανο ψέμα για να μην παντρευτεί: Προσποιήθηκε τον νεκρό [εικόνες] - iefimerida.gr

Νεαρός αμερικανός σκαρφίστηκε το πιο απίθανο ψέμα για να μην παντρευτεί: Προσποιήθηκε τον νεκρό [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η 23χρονη Αλεξ Λάντσεστερ από τη Βρετανία έμεινε εμβρόντητη όταν έμαθε πως ο αρραβωνιαστικός της προσποιήθηκε τον νεκρό για να γλιτώσει από τον επικείμενο γάμο τους.

Συγκεκριμένα, η Λάντσεστερ που μένει μόνιμα στο Λονδίνο επρόκειτο να παντρευτεί τον αμερικανό Τάκερ Μπλάντφορντ ο οποίος της είχε κάνει πρόταση, υποσχόμενος αιώνια αγάπη. Τελικά, λίγο καιρό πριν από την τέλεση του μυστηρίου, η 23χρονη Βρετανή λαμβάνει ένα τηλεφώνημα από τον πατέρα του Τάκερ, με το οποίο της ανακοίνωσε: «Αλεξ, είμαι ο πατέρας του Τάκερ. Δεν υπάρχει εύκολος τρόπος να στο πω... Λυπάμαι που το λέω αλλά ο Τάκερ είναι νεκρός». Η αιτία του θανάτου του, σύμφωνα με τα όσα της είπε ο πατέρας, ήταν η κατάθλιψη που οδήγησε των Τάκερ να πέσει στις ρόδες ενός αυτοκινήτου.

Η Λάντσεστερ καταρρακωμένη από τα κακά νέα, θεώρησε πρέπον να καλέσει έπειτα από λίγες ημέρες τη μητέρα του αρραβωνιαστικού της για να της εκφράσει τη θλίψη και τη συμπόνια της. Η μητέρα μη γνωρίζοντας τίποτε για τη συμφωνία πατέρα -γιου, είπε στην νεαρή Βρετανή ότι ο Τάκερ έσφυζε από ζωή.

«Το μόνο που έκανα ήταν να τον αγαπώ» είπε στη βρετανική Mirror η εξαπατημένη βρετανή. «Έπειτα από αυτό, δεν ξέρω κατά πόσο και αν θα μπορέσω ποτέ να εμπιστευτώ ξανά άνδρα» πρόσθεσε.

Σημειώνεται ότι το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2012, στην πόλη καταγωγής του Τάκερ, το Κονέκτικατ, όταν η Αλεξ πήγε για σπουδές στο εξωτερικό. Ο Τάκερ της έκανε πρόταση γάμου λίγο πριν εκείνη επιστρέψει στην Ευρώπη. Ο γάμος επρόκειτο να τελεστεί στο Κονέκτικατ τη δεύτερη εβδομάδα του Αυγούστου.

Νεαρός αμερικανός σκαρφίστηκε το πιο απίθανο ψέμα για να μην παντρευτεί: Προσποιήθηκε τον νεκρό [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Νεαρός αμερικανός σκαρφίστηκε το πιο απίθανο ψέμα για να μην παντρευτεί: Προσποιήθηκε τον νεκρό [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ