Κακομαθημένα 17χρονα στο χορό αποφοίτησης -Στολισμένες σαν νύφες πάνε με λιμουζίνες, ελικόπτερα και άμαξες παραμυθιού [εικόνες] - iefimerida.gr

Κακομαθημένα 17χρονα στο χορό αποφοίτησης -Στολισμένες σαν νύφες πάνε με λιμουζίνες, ελικόπτερα και άμαξες παραμυθιού [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια νέα βιομηχανία φαίνεται ότι έχει στηθεί στη Μεγάλη Βρετανία η οποία θησαυρίζει εκμεταλλευόμενη το ψώνιο 17χρονων παιδιών: Αυτή του χορού αποφοίτησης.

Ετσι, ενώ πριν μερικά χρόνια για να πάει ένα κορίτσι στο χορό το πολύ να ξόδευε 40 λίρες για να πάρει ένα φόρεμα από τα Topshop -αν δεν δανειζόταν ένα φόρεμα από την μητέρα της, σήμερα έχουν φθάσει να σπαταλούν ολόκληρες περιουσίες.

Ο χορός αποφοίτησης αποτελεί το θέμα το οποίο συζητούν αγόρια και κορίτσια τουλάχιστον ένα χρόνο πριν γίνει και για πάρα πολύ καιρό αφότου γίνει.

Οι προετοιμασίες κάθε κοριτσιού και κάθε αγοριού που θα συμμετάσχει μπορούν να παρομοιαστούν μόνο με αυτές ενός γάμου, αφού φορέματα και κοστούμια επιλέγονται με την ίδια σχολαστικότητα, η εμφάνιση επιμελείται με τον ίδιο τρόπο και ξοδεύονται σχεδόν τα ίδια χρήματα.

Φορέματα με τούλια, πέτρες, στρας και άλλα παρόμοια που θυμίζουν πρωταγωνίστρια παραμυθιού και πολλές φορές παραπέμπουν σε νυφικά, είναι αυτά που επιλέγει να φορέσει η πλειοψηφία των κοριτσιών. Η επιλογή του φουστανιού έχει γίνει σχολαστικά, όπως και η γενικότερη επιμέλεια της εμφάνισής τους: Πρόβες για το χτένισμα υπερπαραγωγή, κούρες ομορφιάς, σολάριουμ, επαγγελματικό μακιγιάζ.

Πέρα, όμως, από την εμφάνιση μεγάλο ρόλο παίζει και ο τρόπος άφιξης στο χώρο όπου γίνεται ο χορός. Με στόχο τον εντυπωσιασμό, επιστρατεύονται λιμουζίνες, ταξί Νέας Υόρκης, ελικόπτερα αλλά και... άμαξες παραμυθιού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ