Χίλαρι Κλίντον καλεί Κέβιν Σπέισι -Ξεκίνησε μια καλοκουρδισμένη μηχανή συλλογής χρημάτων και επιρροής προς τον Λευκό Οίκο [βίντεο]

Τι καλύτερη διαφήμιση για έναν εν δυνάμει υποψήφιο για τον Λευκό Οίκο από το να παίξει με τον διάσημο ήρωα της τηλεοπτικής σειράς House of Cards, τον οποίο υποδύεται ο Κέβιν Σπέισι;

Στην εν λόγω σειρά ο Κέβιν Σπέισι παίζει τον ρόλο του Frank Underwood, ενός άθλιου και διεφθαρμένου πολιτικού που είναι ικανός για όλα προκειμένου να γίνει πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η Χίλαρι Κλίντον δέχτηκε να γυρίσει μια σύντομη παρωδία της σειράς για... καλό σκοπό.


Επίσημα, το βίντεο που γύρισαν η Χίλαρι Κλίντον και ο Κέβιν Σπέισι έγινε για τα 68α γενέθλια του Μπιλ Κλίντον, στις 19 Αυγούστου. Στο βίντεο η Χίλαρυ απαντάει στο τηλέφωνο και δήθεν μιλάει με τον Μπιλ που ωστόσο παίζει ο Κέβιν Σπέισι. Την καλεί στο γραφείο της στη Νέα Υόρκη και τη ρωτάει τι σκοπεύει να του προσφέρει για τα γενέθλιά του.


Με χιούμορ η πρώην υπουργός Εξωτερικών απαντάει:
«Σου το είπα, είναι προσωπική απόφαση, θα την πάρω όταν θα είμαι έτοιμη». Ενας υπαινιγμός δήθεν για το δώρο αλλά στην πραγματικότητα μια απάντηση στο ερώτημα που της θέτουν οι δημοσιογράφοι πότε θα ανακοινώσει την απόφασή της να ανακοινώσει την υποψηφιότητά της για τις προεδρικές εκλογές του 2016.

«Ξέρεις θα ήθελα πραγματικά να μου χαρίσεις ένα από τα ελεφαντάκια που θέλεις να σώσεις» συνεχίζει ο Κέβιν Σπέισι, υπαινισσόμενος την καμπάνια που κάνει η Χίλαρι για αυτά τα ζώα. Στη συνέχεια αναφερόμενος στη γέννηση του μωρού της κόρης τους Τσέλσι της προτείνει να το ονομάσουν Φρανκ αν είναι αγόρι και Κλαιρ αν είναι κορίτσι, όπως λέγονται και οι πρωταγωνιστές της τηλεοπτικής σειράς.
Θα μου άρεσε καλύτερα να το βγάλουμε Κέβιν, του απαντάει η Χίλαρι και τον καλεί, μαζί με τους θεατές να υπογράψουν την κάρτα γενεθλίων για τον σύζυγό της στο σάιτ του Ιδρύματος Κλίντον.
Αλλά για να υπογράψει κάποιος την κάρτα πρέπει να εισάγει το μέιλ του. Ενας έξοχος τρόπος για το Ιδρυμα Κλίντον να συλλέξει μια βάση δεδομένων για την προεκλογική εκστρατεία της Χίλαρυ. Μόλις κάποιος υπογράψει την κάρτα, καλείται να κάνει μια... δωρεά για τα γενέθλια του Μπιλ από 25 ως 1.000 δολάρια και να αφήσει την ταχυδρομική του διεύθυνση!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ